Milli Takımda 4 Trabzonlu

Estonya’nın Başkenti Tallinn’de yapılacak olan 9. Avrupa Büyükler Wushu Şampiyonasında Türk Milli takımında 4 Trabzonlu sporcu bulunmakta.  Trabzon Altın Yumruk Spor Kulübü sporcuları olan Selçuk Aksu, Savaş Bekar, Yavuz Selim Kazancı, Elif Keleş Ankara E

Milli Takımda 4 Trabzonlu

Estonya’nın Başkenti Tallinn’de yapılacak olan 9. Avrupa Büyükler Wushu Şampiyonasında Türk Milli takımında 4 Trabzonlu sporcu bulunmakta.  

Trabzon Altın Yumruk Spor Kulübü sporcuları olan Selçuk Aksu, Savaş Bekar, Yavuz Selim Kazancı, Elif Keleş Ankara Eryaman’da kampa girdiler.

Türkiye’nin en iyi bayan antrenörlerinden olan ve Türkiye Bayan Wushu Milli Takım Baş Antrenörü Trabzonlu Nazmiye Batman, “ Ankara’da kamptayız Trabzon Wushu Sanda dalında çok önde bir il. Daha önce Dünya Şampiyonasında dereceler elde ederek dünyaya Türk’ün gücünü, Türkiye’ye de Trabzon’un gücünü duyurmuştuk. Estonya’nın başkentinde yapılacak Avrupa şampiyonasında bu başarımızı tekrar yenileyerek bu zaman yaptığımız başarıların tesadüf olmadığını göstereceğiz.”dedi.    

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler