| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 16 Kasım 2013 18:20

Milli takımda 2 oyuncu kadro dışı!..

A Milli Futbol Takımı'nda Mehmet Topal ve Semih Kaya, bel ağrıları nedeniyle 19 Kasım Salı günü Mersin'de Belarus ile oynanacak özel maç öncesi kadrodan çıkarıldı.Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, A Milli Takım'ın Belarus maçı aday kadro

A Milli Futbol Takımı'nda Mehmet Topal ve Semih Kaya, bel ağrıları nedeniyle 19 Kasım Salı günü Mersin'de Belarus ile oynanacak özel maç öncesi kadrodan çıkarıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, A Milli Takım'ın Belarus maçı aday kadrosunda yer alan isimlerden Mehmet Topal ile Semih Kaya'nın, bel ağrılarının sürmesi nedeniyle kadrodan çıkarıldıkları belirtildi.

Açıklamada, her iki oyuncunun da İstanbul'a döneceği ve tedavilerine kulüplerinde devam edileceği kaydedildi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!