| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 10 Haziran 2019 20:04

Milli takıma fırçayla terbiyesizlik yapan Corentin Siamang açıklama yaptı

Emre Belözoğlu'na fırça uzatan Belçikalı Corentin Siamang kendini savundu!

İzlanda Havalimanı'nda A Milli Takımımızın kaptanı Emre Belözoğlu'na fırça uzatan Corentin Siamang kendini savundu. Siamang, "Tuttuğum tuvalet fırçası değil temiz bir bulaşık fırçası ve bu bir mizahtır." dedi..

Belçika vatandaşı Corentin Siamang, kaptanımız Emre Belözoğlu'na fırça uzatan kişinin kendisi olduğunu açıkladı. Facebook hesabından paylaşımda bulunan şahıs, daha sonra bu gönderiyi sildi. İşte Corentin Siamang'ın yaptığı paylaşım:

"Arkadaşlar İzlanda'da başıma çılgın bir şey geldi. Belçika'ya olan uçağımı beklerken, Türkiye Milli takım kafilesinin havaalanına geleceğini duydum. Çantamdaki bulaşık fırçasıyla gazeteci taklidi yapmak aklıma geldi. Güvenlik beni fark etmedi. Gazeteciler ise ne yazık ki beni kaptanlarına tuvalet fırçasıyla soru sorduğumu düşündü.

"TUTTUĞUM BULAŞIK FIRÇASIYDI"

Skandal bir anda Türk medyasında patlak verdi. Türk milli takımının 3 saat beklemesinin benimle ilgisi yok. Tuttuğum tuvalet fırçası değil ayrıca. Temiz bir bulaşık fırçası ve bu bir mizahtır. Amacım hakaret etmek değildi ve öyle bir şey yapmadım. Hatta o anda Fransa karşısındaki galibiyetten sonra ne düşünüyorsunuz diye sordum.

"KENDİMİ BİR ANDA TÜRK BASININDA BULDUM"

Kendimi bir anda ilk önce CNN Türk'te ve ülkenin ana basın kaynaklarında gördüm. Türkiye Dışişleri Bakanı da çıktı ve bir sürü nefret dolu, tehdit içerikli mesajlar gördüm."

Yorumlar (7)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

H
Hao
7 yıl önce

Bulaşık fırçası çantasında ne arıyor Ha sikinti ya

E
EMREYE
7 yıl önce

Tuvalet fircasi bile cok !

E
Eypky
7 yıl önce

Sanırım seyahatte dişlerini onunla fircaliyor at agizli

T
Tam adamini Buldu
7 yıl önce

BU KADAR TESADÜF OLAMAZ !

B
BILEREK YAPMAMIS:
7 yıl önce

BILEREK YAPSA EMREYE BULASIK FIRCASI DEYILDE TUVALET FIRCASI TUTARDI!

Tüm Yorumlar (7)

H
Hao
7 yıl önce

Bulaşık fırçası çantasında ne arıyor Ha sikinti ya

E
EMREYE
7 yıl önce

Tuvalet fircasi bile cok !

E
Eypky
7 yıl önce

Sanırım seyahatte dişlerini onunla fircaliyor at agizli

T
Tam adamini Buldu
7 yıl önce

BU KADAR TESADÜF OLAMAZ !

B
BILEREK YAPMAMIS:
7 yıl önce

BILEREK YAPSA EMREYE BULASIK FIRCASI DEYILDE TUVALET FIRCASI TUTARDI!

M
Mustafa
7 yıl önce

Avrupa'da, Amerika'da bu tür şeyler sıkça yaşanıyor. Orda gülüp geçerler. Ama bize gelince durum değişti. Bizde algı farklı olduğundan hakaret olarak görüldü. Fırçanın tuvalet fırçası değil mutfakta bulaşıkların kaba kirlerinin alınıp makineye koyulmaya hazır hale getirmek için kullanılan bir fırça olduğu da aşikar. Türk milleti bu konularda fazla takıntılı maalesef.

M
Mustafa
7 yıl önce

Ben her emreyi gördüğümde sifonu çekmek ihtiyacı hissediyorum zaten. Adam da temizlemek istemiş be var bunda. Bu karaktersizleri Türk futbolundan temizlemek şart. Bulaşık fırçası ie mi olur tuvalet fırçası ile mi onu bilemem.