Milli Takım Ukrayna maçına hazır

 2014 Dünya Kupası elemelerine Almanya'nın İngolstadt kenti yakınlarındaki Bad Gögging kasabasında hazırlanan A Milli Takım, yarın akşam oynayacağı Ukrayna maçı hazırlıklarını tamamladı. Ay-yıldızlı ekibin daha önce Ingolstadt'daki Audi Sportpark Stadı'nd

Milli Takım Ukrayna maçına  hazır

 

2014 Dünya Kupası elemelerine Almanya'nın İngolstadt kenti yakınlarındaki Bad Gögging kasabasında hazırlanan A Milli Takım, yarın akşam oynayacağı Ukrayna maçı hazırlıklarını tamamladı. 

Ay-yıldızlı ekibin daha önce Ingolstadt'daki Audi Sportpark Stadı'nda yapılacağı açıklanan antrenmanı, stadın 40 kilometre uzaklıkta olması nedeni ile otelin sahasına yapıldı. Portekiz maçında aldığı darbe nedeniyle sakatlığı bulunan Volkan Demirel antrenmana katılmazken, sol kasığında ağrısı olan Burak Yılmaz ile sol uyluk arka adalesinde çekme bulunan Selçuk İnan fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Basına açık olan ve çok sayıda gurbetçinin izlediği antrenman, yaklaşık 45 dakika sürdü.

Isınma hareketleri ile başlayan antrenmanda Ay-yıldızlı oyuncular, koordinasyon, yarı sahada çift kale maç ve şut çalışması yaptı. Çalışma süresince oyuncuların neşeli oldukları gözlendi.

 

ÇOCUKLAR, MİLLİ OYUNCULARA GÜL VERDİ

Çok sayıda gurbetçilerin de izlediği antrenmandan sonra İngolstadt Türkgücü Kulübü'nün minik takımı oyuncuları, milli futbolculara ve teknik ekibe gül verdi. Antrenmanın sonunda milli oyuncular, gurbetçi taraftarlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek imza verdiler.

A Milli Takım'ın Ukrayna ile yapacağı hazırlık maçı yarın akşam İngolstadt Audi Sportpark Stadı'nda TSİ 21.00'de başlayacak. Milli takım kafilesi maçın ardından yurda dönecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler