Milli Takım sürünüyor!

Slovenya ile tarihinde ilk kez karşılaşan A Milli Futnol Takımı Almanya'da oynanan karşılaşmayı 2-0'lık skorla kaybetti.Sezon bitiminde Almanya'da kampa giren A Milli Futbol Takımı , çalışmaları kapsamında 2. ve son  hazırlık maçında Slovenya karşısına çı

Milli Takım sürünüyor!

Slovenya ile tarihinde ilk kez karşılaşan A Milli Futnol Takımı Almanya'da oynanan karşılaşmayı 2-0'lık skorla kaybetti.

Sezon bitiminde Almanya'da kampa giren A Milli Futbol Takımı , çalışmaları kapsamında 2. ve son  hazırlık maçında Slovenya karşısına çıktı. Bielefeld kentinin Schüco Arena Stadı'nda oynanan karşılaşmayı her iki yarıda yediği gollerle 2-0 mağlup bitiren A Milliler , Almanya kampını galibiyetsiz kapadı.

Slovenya'nın golleri 11. dakikada Novakovic ve 65. dakikada Matavz'dan geldi. Bu karşılaşma ile milli futbolular 2012-2013 sezonunu noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor