Milli takım Emre'den kurtuluyor!

A Milli Futbol Takımı'nın önemli isimlerinden Emre Belözoğlu, Hırvatistan maçlarının ardından milli takım kariyerini sona erdirebileceğini söyledi.Milli takımımızın kaptanı Emre Belözoğlu fifa.com'a Hırvatistan maçı öncesi verdiği röportajda galip gelmek

Milli takım Emre'den kurtuluyor!

A Milli Futbol Takımı'nın önemli isimlerinden Emre Belözoğlu, Hırvatistan maçlarının ardından milli takım kariyerini sona erdirebileceğini söyledi.

Milli takımımızın kaptanı Emre Belözoğlu fifa.com'a Hırvatistan maçı öncesi verdiği röportajda galip gelmek turu geçmek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirtirken aksi taktirde milli takımı bırakabileceğini söyledi.

Emre, finallere katılma hakkını elde etsek bile milli takımda devam edip etmeyeceğiyle ilgili kararı daha sonra vereceğini belirtirken, “Ailemle ve yakın dostlarımla bu konuyu konuşacağım. Mental ve fiziksel olarak kendimi çok yorgun hissediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler