Milli Takım alarm veriyor

 Dünya Kupası elemelerindeki ilk maçında Hollanda ile deplasmanda karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımımız'ın defansı S.O.S veriyor. Güçlü rakibinden puan alarak elemelere iyi bir başlangıç yapmayı hedefleyen Ayyıldızlı ekibimizde, Egemen Kormaz ve Semi

Milli Takım alarm veriyor

 

Dünya Kupası elemelerindeki ilk maçında Hollanda ile deplasmanda karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımımız'ın defansı S.O.S veriyor. Güçlü rakibinden puan alarak elemelere iyi bir başlangıç yapmayı hedefleyen Ayyıldızlı ekibimizde, Egemen Kormaz ve Semih Kaya'nın sakatlıkları problem yarattı. Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın açıkladığı 24 kişilik kadroda yer almayan Kayserispor'un kaptanı Eren Güngör, yaşanan gelişmelerin ardından "Kampa bekliyoruz, hemen gel" talimatı aldı. Eren, apar topar Hollanda'ya uçarken, Bursasporlu İbrahim Öztürk'e de "Hazır ol" emri verildi. Semih Kaya'nın durumuna göre İbrahim'in Milli Takım'a dahil edileceği belirtildi.

 

KALECİ CENK DE SAKATLANDI

Ay-Yıldızlı ekibimiz, Hollanda maçının hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü. Sabah idmanına sakatlıkları bulunan Egemen Kormaz ve Semih Kaya katılmazken kaleci Cenk Gönen, kalça sağ adalesindeki ağrılar nedeniyle çalışmayı erken bitirdi. Önceki günkü antrenmanda sadece düz koşu yapan Umut Bulut ise takımla birlikte çalıştı. MR'ı çekilen Egemen'in sağ dizinde ödem ve dış yan bağında gerilme tespit edildiği ve Hollanda maçında oynamasının zor olduğu ifade edildi. Bu arada Arda Turan çalışmadaki neşeli tavırlarıyla dikkat çekti. Akşam yapılan idmana ise milli takıma dahil edilen Eren Güngör de katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor