Haber61 - Spor Servisi - A Milli Takımımızın 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde 7 Eylül'de İstanbul'da Andorra ve 10 Eylül'de deplasmanda Moldova ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı.
Kadroya Trabzonspor'dan Abdülkadir Parmak ve Uğurcan Çakır davet edildi.
A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş tarafından belirlenen kadroda şu futbolcular yer alıyor:
KALECİ: Mert Günok, Sinan Bolat, Gökhan Akkan, Uğurcan Çakır
DEFANS: Mehmet Zeki Çelik, Nazım Sangaré, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Yıldırım Mert Çetin, Umut Meraş, Emre Kılınç
ORTA SAHA: Cengiz Ünder, Efecan Karaca, Abdulkadir Parmak, Dorukhan Toköz, Emre Belözoğlu, İrfan Can Kahveci, Oğuzhan Özyakup, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Yunus Mallı, Yusuf Yazıcı, Deniz Türüç, Hakan Çalhanoğlu
FORVET: Cenk Tosun, Güven Yalçın, Enes Ünal, Kenan Karaman.
A Milli Takım, 2 Eylül Pazartesi günü saat 14.00'te Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak.
A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, aynı gün saat 14.30'da tesiste bulunan Orhan Saka Konferans Salonu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek.
A Milliler, 2-5 Eylül tarihleri arasında her gün saat 18.30'da Riva'da birer antrenman yaparak Andorra ve Moldova maçlarına hazırlanacak. Ay-Yıldızlılar, Andorra karşılaşması öncesindeki son çalışmasını ise 6 Eylül Cuma günü saat 20.15'te Beşiktaş Park'ta gerçekleştirecek. A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve aday kadrodan bir futbolcu, saat 19.45'te stadyumda basın toplantısı yapacak.
Türkiye-Andorra karşılaşması 7 Eylül Cumartesi günü Beşiktaş Park'ta oynanacak. Saat 21.45'te başlayacak maç TRT1'den canlı yayınlanacak.
A Milli Takım, Moldova ile oynayacağı karşılaşma için 9 Eylül'de Türk Hava Yolları'na ait uçakla saat 11.00'de bu ülkenin başkenti Kişinev'e yolculuk edecek. Aynı gün, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, bir futbolcusuyla birlikte saat 21.00'de Zimbru Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. A Milli Takım, bu müsabaka öncesindeki son çalışmasını da 21.00'de stadyumda yapacak.
Moldova-Türkiye karşılaşması 10 Eylül Salı günü saat 21.45'te Zimbru Stadyumu'nda oynanacak. Mücadele TRT1'den canlı yayınlanacak.
A Milli Takım kafilesi, Moldova maçının ardından Türk Hava Yolları'na ait uçakla İstanbul'a dönecek.
Tüm Yorumlar (12)
Abdulkadir omur nerde
6 yıl önceBoyle birsey olabilir mi
Şevket 62
6 yıl önceBaşka bir takıma transfer olursa Şenol Güneş korkağı çağırır devamlı ve hep ilk onbirde forma giyen milli futbolcu olur.
Furkan Ateş
6 yıl önceAdam sakat nasıl trabzonsporlusun takip etmiyormusun
Eren
6 yıl önceA.omur sakat oldugu icin cagirmadi, boyle olmasi daha iyi adam dinlensin..!
İsmail
6 yıl önceÖmür u iyiki almadı. Allah muhafaza iyice sakatlanırsa mahvoluruz. Böyle iyi bu iki maç basit diğerlerinde alsın
Kalyoncu
6 yıl önceSakat sakat
Hasan
6 yıl önceAbdülkadir Ömür sakat. Bir müddet dinlenmesi en hayırlısı.
Oflu mehmet
6 yıl önceSakatlandı ya ,AEK macında.
Haktan Şaşmaz
6 yıl önceZaten o yüzden çağırmamıştır. Umarım parmak da oynamaz da biraz dinlenir
takım taraftarı
6 yıl önceBiraz futbol gözüyle bakın kimi alacaktı. Devamlı suçu başkalarında aramayın hatayı hata ile kapatmayın. Ben fanatik bir trabzonspor luyum hemte 45 yıldan beri. Bugün kü trabzonspordan milli takıma gidecek bir kişi bile yok. Uğurcan sezona çok kötü başladı kalede resmen uyuyor. Sanki maçlara esrar çekerek çıkıyor. Her topu elinden kaçırıyor yan toplara bakıyor çok rahat alacağı topa yumruk atmaya çalışıyor. Parmak desen çok fazla havalara girmiş kendisini messi sanıyor. Tek şansı Obi Mickel ondan berbat oluşu. Daha kimi alacaktı. Bu kadro geçen yıldan çok daha kötü bir kadro.
mahmuTS
6 yıl öncehüseyini almayan şenol güneşe....
Zeki
6 yıl önceSeitdem kacan birsey var farkina varirsiniz saniyordum olmadi ben yazayim abdulkadir ömür son dört milli takim maclarindan önce sakatlik yasiyor ya bilerek yada gercekten büyük tesadüf