Milli sporcu öldürüldü

Rotterdam'da sabahın erken saatlerinde meydana gelen olay sonrası Hollandalı beyzbolcü Gregory Halman, bıçaklanarak öldürüldü.24 yaşındaki Hollandalı beyzbolcü Gregory Halman, bıçaklanarak öldürüldü. Rotterdam kentinde sabahın erken saatlerinde meydana ge

Milli sporcu öldürüldü

Rotterdam'da sabahın erken saatlerinde meydana gelen olay sonrası Hollandalı beyzbolcü Gregory Halman, bıçaklanarak öldürüldü.

24 yaşındaki Hollandalı beyzbolcü Gregory Halman, bıçaklanarak öldürüldü. Rotterdam kentinde sabahın erken saatlerinde meydana gelen olay sonrası kendisinden iki yaş küçük olan kardeşi Jason göz altına alındı.

Hollanda, sabahın erken saatlerinde Rotterdam'ın Jan Sonjestraat sokağında bulunan bir evde bıçaklanarak öldürülen 24 yaşındaki Gregory Halman için göz yaşı döküyor. Ameri Birleşik Devletleri'nin Seattle Mariners kulübünde 7 yıldır beysbol hayatını sürdüren Halman, Major Baseball League 'ne ilk adımı Eylül 2010 tarihinde atmıştı.

Hollanda Beyzbol Milli Takım formasını bir çok kez giymiş olan Halman, Ekim ayında Dünya şampiyonu olan Hollanda'nın kadrosunda yer almamıştı. Haarlem doğumlu olan Halman'ın neden öldürüldüğü henüz bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor