Milli Savunma Bakanı Uğur Dündar'ı yalanladı!

 Aziz Yıldırım'ın askerlikten muaf tutulması ve aldığı çürük raporu konusunda Uğur Dündar, zamanın Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'ü aradığını ve bakanın söz konusu raporu telefonda kendisine okuduğunu söyledi. Fakat Telegol'ün yapımcısı Serhat Ulueren'i

Milli Savunma Bakanı Uğur Dündar'ı yalanladı!

 

Aziz Yıldırım'ın askerlikten muaf tutulması ve aldığı çürük raporu konusunda Uğur Dündar, zamanın Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'ü aradığını ve bakanın söz konusu raporu telefonda kendisine okuduğunu söyledi. Fakat Telegol'ün yapımcısı Serhat Ulueren'in ulaştığı eski Miili Savunma Bakanı, Dündar'ı yalanlayarak raporu okumadığını belirtti.
Uğur Dündar Telegol programına Aziz Yıldırım'ın durumuyla ilgili ve kendisiyle alakalı söylentilere şöyle yanıt verdi: "Güya ben 2000 yılında askerlik raporunu elde ertmişim bunu yayınlamayıp Fenerbahçe yönetimine girmişim. Ben o zamanki patronum Aydın Doğan ricasıyla yönetime girdim. 4 kez istifa denedim ama başkan bırakmadı. Erman Toroğlu 2006 yılında beni aradı. Mesele Aziz Yıldırım'ın askerlik meselesiydi. Ben de ciddiyetine inandığım Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'ü aradım, dosyadan okudu. "Aziz Yıldırım İzmir Askeri Hastanesi'nde bacağının 7 cm kısa olduğuna dair raporu almış ve askerlikten muaf tutulmuş. Bunu ben Erman Toroğlu ile paylaştım. Toroğlu ise bu bilgileri benden aldığını söyleyerek o gün köşesinden yazdı. Nerede o rapor? Gidin vecdi Gönül'e sorun. Sonuç olarak Aziz Yıldırım suç işlemişse hesabını yargı önünde ver.
 
UĞUR DÜNDAR'A YALANLAMA!  Serhat Ulueren'in konuştuğu Vecdi Gönül ise telefonda şu sözleri sarfetti: "Böyle bir şey olmadı. Şahsi dosyalar kimseye verilmez. Dosyayı okumadım. Durumu izah ettim sadece. 10 binlerce 100 binlerce dosya var. Hangi birini ele geçireyim? 1984'te alınmış bir rapor ile ilgili bir soru sordu. 84'te çıkan raporu nereden elde edeyim. Ben Uğur Dündar'a hiçbir şey okumadım. Ben hukuken askerliğinin yapılmış olduğunu söyledim. Şahsi dosyadan rapor filan getirilmez"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor