Milli mesai ne zaman başlıyor?

A Milli Futbol Takımı, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda Estonya ve Hollanda ile yapacağı maçların hazırlıklarına yarın İstanbul'da başlayacak.Grupta 11 Ekim Cuma günü deplasmanda Estonya, 15 Ekim Salı günü ise İstanbul'da Hollanda ile karşıl

Milli mesai ne zaman başlıyor?

A Milli Futbol Takımı, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda Estonya ve Hollanda ile yapacağı maçların hazırlıklarına yarın İstanbul'da başlayacak.

Grupta 11 Ekim Cuma günü deplasmanda Estonya, 15 Ekim Salı günü ise İstanbul'da Hollanda ile karşılaşacak ay-yıldızlı ekip, bu akşam Le Meridien Otel'de bir araya gelerek, kampa girecek.

Antrenmanlarına yarın başlayacak milliler, İstanbul'daki tüm çalışmalarını Kasımpaşa Kulübü'nün Kemerburgaz Tesisleri'nde gerçekleştirecek. 9 Ekim Çarşamba günü Estonya'nın başkenti Tallinn'e gidecek ay-yıldızlılar, son iki antrenmanını burada yapacak. Milliler, 9 Ekim Çarşamba günü Kadrioru Stadı'nda, 10 Ekim Perşembe günü ise maçın da oynanacağı A Le Coq Arena'da çalışacak.

A Le Coq Arena'da yapılacak antrenmandan önce saat 18.30'da teknik direktör Fatih Terim ile bir futbolcunun katılımıyla basın toplantısı düzenlenecek.

A Milli Takım, Estonya maçından sonra İstanbul'a döner dönmez Hollanda karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacak.

Kemerburgaz Tesisleri'nde 12 Ekim Cumartesi günü öğle saatlerinde yapacağı antrenmanla Hollanda maçı hazırlıklarına başlayacak ay-yıldızlı ekip, 13-14 Ekim günleri yine aynı tesislerde idman gerçekleştirecek.

Hollanda karşılaşması öncesi 14 Ekim Pazartesi günü saat 12.30'da teknik direktör Fatih Terim ile bir milli oyuncunun katılacağı basın toplantısına, Le Meridien Otel evsahipliği yapacak.
 
- Aday kadro

Teknik direktör Fatih Terim'in belirlediği 24 kişilik aday kadroda şu futbolcular yer alıyor:

Olcay Şahan, Gökhan Töre, Tolga Zengin, Ersan Adem Gülüm, Mustafa Pektemek (Beşiktaş), Alper Potuk, Gökhan Gönül, Volkan Demirel, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal (Fenerbahçe), Burak Yılmaz, Umut Bulut, Selçuk İnan, Semih Kaya (Galatasaray), Cenk Tosun (Gaziantepspor), Salih Dursun (Kayserispor), Onur Recep Kıvrak, Aykut Demir, Olcan Adın (Trabzonspor), Arda Turan (Atletico Madrid), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Ömer Toprak (Bayer Leverkusen), Hakan Çalhanoğlu (Hamburg).

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler