Milli maçta tribünlere küfür etti

A Milli Takımı'nın galibiyetini alkışlamak için TT Arena'ya giden on binler, skor 3-0 olduktan sonra, Hiddink ve yardımcısı Çetin'i istifaya davet etti. Tribünler, Kaleci Volkan'ı da ıslıkladı, milli kaleci de buna küfür ederek karşılık verince ortam iyic

Milli maçta tribünlere küfür etti

A Milli Takımı'nın galibiyetini alkışlamak için TT Arena'ya giden on binler, skor 3-0 olduktan sonra, Hiddink ve yardımcısı Çetin'i istifaya davet etti. Tribünler, Kaleci Volkan'ı da ıslıkladı, milli kaleci de buna küfür ederek karşılık verince ortam iyice gerildi.

Euro 2012 için Hırvatistan ile baraj maçına çıkan A Milli Takımı'nı soğukta, yağmurda yalnız bırakmayan taraftar, farklı yenilginin acısını sahadakilerden çıkardı.

Büyük umutlarla tribüne gelen ve ay-yıldızlı takımı alkışlamak için yerlerini alan on binler, sahada yaşananlar karşısında duygu patlaması yaşadı. Tribünlerin protestosundan en çok nasibini alanlar ise teknik heyet oldu.

İlk yarıyı 2-0 yenik tamamlayan A Milli Takımı'ndan biraz kıpırtı bekleyen tribünler, gelen üçüncü golle ümitlerini iyice kaybetti.

Bunun üzerine Teknik Direktör Guus Hiddink'i hedef alan taraftar grubu, "Hiddink istifa" diyerek tepkisini dile getirdi. Bununla da yetinmeyen tribünler, Antrenör Oğuz Çetin'i de suçlular arasında görerek, "Oğuz Çetin istifa" diye tempo tuttu. Teknik heyet memnuniyetsizliğini bu şekilde belirten tribünler, "Abdullah Avcı" tezahüratı yaparak gönüllerinden geçenleri dile getirdiler.

77. dakikada ise tepki görme sırası Volkan Demirel'deydi. Bu dakikada rakibin kolay bir şutunda topu kontrol eden Volkan'ı, çoğunlukla Galatasaraylı taraftarların bulunduğu kale arkasındaki bir grup taraftar alaycı biçimde alkışladı. Bunun üzerine moralinin bir hayli bozuk olduğu gözlenen milli kaleci, bu tribüne dönerek, kendisi de taraftarı alkışla protesto edip üzerine küfür edince taraftar adeta çıldırdı.

Milli kalecinin de tribünlere "Anasını .... çocukları" diye küfür ettiği ekrana yansıdı. Tepkinin devam etmesi üzerine kaptan Emre Belözoğlu takım arkadaşını sakinleştirmeye geldi. Ancak kendisi de aynı tribünden protesto edilen Emre'nin ağzından da (O... evlatları) sözleri açıkça okundu.

Volkan'ın bu hareketi üzerine tribünler, büyük tepki gösterip, küfürlü protestoda bulundu ve kendisine her top gelişinde ıslıkladı.

Oyunun son anlarında Türk Oyuncular arasında yapılan pas alışverişi sırasında "oley" diye alaycı biçimde tempo tutan öfkeli taraftar, bitiş düdüğüyle birlikte de soyunma odasına giden futbolcuları yuhaladı, Hırvatistan'ı alkışladı.

EMRE'NİN  TARAFTARA KÜFÜR ETTİĞİ VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ ...!!!

Volkan Demirel'in tribünlerle tartışmasını yatıştırmak isteyen Emre Belözoğlu, diğer yandan da tribünlere laf yetiştirdi. Tecrübeli Oyuncu, kendilerini protesto eden gruba karşı dönerek konuşurken, küfür ettiği de dikkatlerden kaçmadı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler