Trabzonspor'daki performansını A Milli Takım'a da yansıtan Uğurcan Çakır, Moldova maçındaki performansıyla alkış topladı.
İlk 45 dakikada 2 net pozisyonda kalesini gole kapatan Uğurcan, Trabzonspor, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarı olmak üzere tüm futbolseverleri mest etti.
Yıldız kalecinin performansı sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.
CENGİZ'E ASİST
Milli Takım Cengiz Ünder ile 2. golü bulurken asisti yapan isim Uğurcan Çakır oldu. Yıldız kaleci kurtarışlarını asist ile süsledi.
Tüm Yorumlar (7)
Serko61
5 yıl önceAbartmayalım arkadaşlar ikiside üzerine gelen topdu, ya kornrden gelen topu elinden kaçırmasına ne diyeceksiniz..
Akrep ????
5 yıl önceAbdülkadir neden yok şenol efendi. Hazırlık maçları neden oynanır. Hazır değilse hazır olsun diye değil mi..
sürmeneli61
5 yıl önceAdam 1 mn eksta koydu üstüne.turnuvadada böyle devam ederse 30 mn a bitiririz bu işi :))
Akrep ????
5 yıl önceAbdülkadir neden yok şenol efendi. Hazırlık maçları neden oynanır. Hazır değilse hazır olsun diye değil mi..
Salih keskin
5 yıl önceAllah nazardan ve sakatlıktan korusun,maşaAllah,aslanım benim.
Mesut
5 yıl önceCengizin attığı golde Uğurcanın katkısı büyük. Neden bunu görmüyorsunuz. TRT spikeri bile Uğurcanın bu başarısını es geçiyor. Cengizi öne çıkarıyor. TV Yorumcuları da çok taraflı yorum yapıyorlar. Lütfen yorum yaparken Trabzonspor'un değerlerine zarar vermeyelim. Uğurcanın yaptığı asisti başka kaleci yapsaydı göklere çıkarılırdı. Yusuf Yazıcı, Uğurcan, Ömür milli takımın değişmezidir. Şenol Yusuf'a hep kesik atıyor. Yazık çocuğa. Yazıcı büyük kalite.
KENTAKİLİ
5 yıl önceişi ne ? ne iş yapıyor ? normal değil mi ? kaleci top tutar değil mi ? ne kadar abartıyorsunuz goy goycular sizi