MHP'li Türkkan meğer FB'liymiş

Lütfü Türkkan, resmi Twitter hesabında "Aziz Yıldırım'a tahliye",  "14. Ağır Ceza Mahkemesi'nin tahliye kararı verdiğine dair duyum aldım", "Doğrulatmaya çalışıyorum umarım gerçektir" diye yazınca Fenerbahçe sempatizanı olduğu açıkca deşifre oldu.Türkkan

MHP'li Türkkan meğer FB'liymiş

Lütfü Türkkan, resmi Twitter hesabında "Aziz Yıldırım'a tahliye",  "14. Ağır Ceza Mahkemesi'nin tahliye kararı verdiğine dair duyum aldım", "Doğrulatmaya çalışıyorum umarım gerçektir" diye yazınca Fenerbahçe sempatizanı olduğu açıkca deşifre oldu.

Türkkan daha sonraki mesajında da "Kaynağımdan aldığım açıklama: Dosya üzerinden ayda bir yapılan tutukluluk incelemesinde Hakim'in tahliye vereceği kanaati oluştu" ifadesini kullandı.

Aziz Yıldırım'ın avukatı Abdullah Kaya ise iddianın doğru olmadığını söyledi. Abdullah Kaya "Biz zaten 14. değil 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde itirazda bulunduk. Ancak 16.30'da mesai bitiyor. Mahkemeden çıkmış bir tahliye kararı yok" dedi.

"İDDİA ASILSIZ"
İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Rüstem Eryılmaz'a ulaşarak Aziz Yıldırım hakkındaki tahliye iddiasını sordu. Eryılmaz, böyle bir kararları olmadığını, kendi heyetindeki nöbetçi hakimlerin de böyle bir karar vermediğini, iddianın asılsız olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor