Metin Atasoy resmen açıkladı

 Uzun süreden beri adı Trabzonspor başkan adaylığı için geçen Metin Atasoy, bugün düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını resmen duyurdu.  Trabzon'da bir otelde, yönetim kurulunda yer alacak olan isimlerle birlikte basın toplantısı düzenleyen Metin Ata

Metin Atasoy resmen açıkladı

 

Uzun süreden beri adı Trabzonspor başkan adaylığı için geçen Metin Atasoy, bugün düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını resmen duyurdu. 
 
Trabzon'da bir otelde, yönetim kurulunda yer alacak olan isimlerle birlikte basın toplantısı düzenleyen Metin Atasoy, yarışın en önde giden ismi olduğunu iddia etti. Atasoy, her Trabzonlu'nun hayalinde Trabzonspor başkanlığı yattığını belirterek, "Benimde çocukluk hayalimdi. Bura da olmak. 25 sene önceki hayalimin bugüne yansımasıdır. 1984 yılında bu kulübe üye oldum. Bir dönem yöneticilik yaptım. Şuanda divan kurulu üyesiyim. Birileri zaman geçtikten sonra bu da nerden çıktılar dediler. Bu şehrin her anlamda her noktasında her yerinde her kültüründe vardım. Allah ömür verirse bundan sonra da olacağım. Arkadaşlarımla birlikte, projeler üretmeye ve bu sistemin değişmesi gerektiğine inan bir şekilde aynı ilklerle aynı doğrultuda yürümeye başladık. Bugün geldiğimiz nokta belki bizim umduğumuzdan da daha önemli ileri bir nokta" dedi.
 
"HAKKIMI HELAL ETMEYECEĞİM"
 
Önlerinde UEFA kriterlerinin demokrasi kılıcı gibi durduğunu ifade eden Atasoy, "2014'de sonra kim gelirse gelsin borç veremez sadece hibe. Ben son 8 yılı inceledim Trabzonpor'a borç verilen rakam 1 milyon 800 bin lira. Oysa Trabzonspor'un bütçesi 100 trilyon. Burada ben geçmişi sorgulayacak değilim. Ben bireysel olarak hiç kimseyi bağlamamak üzere ben sayın başkana hakkımı helal etmeyeceğim. O harcanan parada babasının harçlığı ile maça giden çocukların parası vardı. Hangi ruh hangi erdem hangi ahlak hangi düşünce ile hangi sorumluluk ile bu duruma getirdiniz bu kulübü. Evet çocukluk hayalimdi dedim. Eğer yaşım 45 olsaydı yeniden düşünürdüm. Erteleyim belki imkan çıkar. Bundan sonra benim de devretmek için sabırsızlandığım o onurlu makama gelirsem gençler devri başlamalıdır" şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor