"Mesut'un kariyeri tehlikede!"

Yüksek tirajlı Ekstra Bladet Gazetesi, İspanya'nın Barca gazetesine dayanarak yazdığı haberde, Özil'in, babasının baskılarına karşı gelemeyerek Real Madrid'den ayrıldığını yazdı. Gazetenin haberine göre Özil'in babası, Real Madrid'in mevcut kontratı daha

"Mesut'un kariyeri tehlikede!"

Yüksek tirajlı Ekstra Bladet Gazetesi, İspanya'nın Barca gazetesine dayanarak yazdığı haberde, Özil'in, babasının baskılarına karşı gelemeyerek Real Madrid'den ayrıldığını yazdı. Gazetenin haberine göre Özil'in babası, Real Madrid'in mevcut kontratı daha iyi şartlarla yenilenmesini istedi, ancak Real Madrid, Arsenal'in sunmuş olduğu maddi ve manevi imkanların sadece yarısını teklif edince, Özil'in babası kızarak oğlunun ayrılmasını ve Arsenal'in teklifine 'evet' demesini istedi. Barca gazetesi, Almanya Futbol Federasyonu'nun internet sitesinde yazdığı gibi Özil'in Real Madrid yöneticileri ve teknik direktöre güveni kalmadığı için değil, babasının baskıları nedeniyle ayrılmak zorunda kaldığını öne sürdü.

BABASI KARİYERİNİ BİTİRECEK

Özil'in en yakın arkadaşlarından biri, Barca Gazetesi'ne verdiği bilgide Özil'in Real Madrid'den hiç ayrılmak istemediğini belirterek, "Özil 3 hafta geçmeden büyük pişmanlık duyacak, ne kadar büyük hata yaptığını anlayacak. Umarım ben yanılırım, ama babası bu kararla Mesut'un kariyerini bitirecek. Mesut, Real Madrid'de efsane olacaktı, ama Arsenal'de yağmurda, kendisinden çok daha kötü oyuncularla idman yapacak, oyun seviyesi düşecek" dedi.

Barca gazetesi, Mesut Özil'in babasının, mayıs ayında kontratı yenileme ve şartları iyileştirmeyi kabul etmeyen Real Madrid yönetimine çok kızdığı ve daha sonra ücrette artışa gidilmesine rağmen pazarlık masasında anlaşmaya yanaşmadığını yazdı. Arsenal'de yılda 8 milyon Euro maaş alacak olan Mesut Özil'in, Real Madrid'de kalması için yılda 5 milyon Euro maaş teklif edildiği bildirildi. Danimarka medyası da Özil'in sadece 3 milyon Euro farkla Arsenal'e gitmesini yanlış buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor