Mesut Bakkal: Kendi terbiyesizliği

Spor Toto Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Samsunspor'da teknik direktör Mesut Bakkal, "Gekas'a izin verecek kadar aptal değilim. Zenke'nin yaptığı kendi terbiyesizliğidir" dedi. Ligin 32. haftasında oynanacak Mersin İdman Yurdu maçının hazırlık

Mesut Bakkal: Kendi terbiyesizliği

Spor Toto Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Samsunspor'da teknik direktör Mesut Bakkal, "Gekas'a izin verecek kadar aptal değilim. Zenke'nin yaptığı kendi terbiyesizliğidir" dedi.

Ligin 32. haftasında oynanacak Mersin İdman Yurdu maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdüren Samsunspor, kümede kalmak için ligin son 3 maçtan toplam 9 puan almayı hedefliyor. Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularına cevap veren teknik direktör Mesut Bakkal, Mersin İdman Yurdu maçına değinerek, "Daha matematiksel olarak hiçbir şey bitmedi. Hiçbir beklentisi olmadan bizi destekleyen, kayıtsız şartsız bizim arkamızda olan bir taraftar grubu var. Onlardan rica ediyorum, bu maçta da bizi desteklesinler. Ligde son 3 maçımız var, bu 3 maçı olan oyuncu grubuyla bitireceğiz. Ben matematiksel anlamda bitmediği sürece bu işte hep varım, Samsunspor takımı vardır. Kimilerine göre bu bir hayal gibi gelebilir ama belki de gerçekleşebilir" diye konuştu.

"GEKAS GİTMEDİ, 1 HAFTA İZİNLİ"

Gekas'ın ülkesine döndüğü ve bir daha gelmeyeceği ile ilgili bazı gazetelerde çıkan haberlerin doğru olmadığını söyleyen Mesut Bakkal, "Gekas ile ilgili basında çıkan haberlerin hepsi yanlış ve yalan. Gekas bizim için önemli bir oyuncu, ona şuanda izin verecek kadar ne aptalım ne de bu işi bilmeyen adamım. Gekas'ın iç yan bağlarında zedelenme vardı, bizim doktorumuzun önderliğinde MR'ı çekildi, İstanbul'da Türkiye'de sayılı doktorlardan birisine gösterdik, 'bunun en az 2-3 haftası var, en az 7 gün tedavisi yapılmayacak' dedi. Gekas da 'ben Avrupa Şampiyonası'na gideceğim için Yunanistan'daki doktoruma gösterebilir miyim?' dedi. Biz de 7 gün müdahale edilemeyeceği için 1 haftalığına izin verdik. 'Gelecekti gelmeyecekti, olacaktı olmayacaktı' olaylarının tümü külliyen yanlıştır" şeklinde konuştu.

"ZENKE'NİN KENDİ TERBİYESİZLİĞİDİR"

Fenerbahçe ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında oyundan alındığı için çirkin hareketlerde bulunan Zenke ile ilgili bir açıklama yapan bakkal, şu ifadeleri kullandı:

"Sadece bana yapılan bir olay değildir, Samsunspor Kulübü'ne yapılan bir olaydır. Hayatımda ilk defa karşılaşıyorum. Herkesten rica ediyorum bu tip oyunculara prim tanımasınlar. Benim olduğum bir yerde bu tür oyuncuların olmayacağını kesinlikle söylüyorum."

Bakkal, gazetecilerin "Zenke gönderildi mi?" şeklinde sorularını ise şöyle cevapladı:

"Size haberi gelecek, ben yönetim kuruluna sundum, onlar karar verecek. Ama benim bulunduğum ortamda bu tip olaylara müsaade etmem, o formanın değeri büyüktür. Yapılan şeyi üzerime alınmadım, bu Zenke'nin kendi terbiyesizliğidir, kendi ahlaksızlığıdır, spor ahlakına uymayan bir olaydır. Lütfen herkes 'Zenke' diye bağırırken bir kez daha düşünsün. Burası Samsunspor, burası tekke değil. Herkes burada hakkı ve layıkıyla mücadele edecek, o formanın hakkını verecek, vermiyorsa da susup oturacak. Samsunspor sadece Zenke'ye bağlı değildir, Zenke ile kazanacaksak, bunu yapıyorsa kazanmayalım."

İlk 15 dakikası basının görüntü almasına müsaade edilen antrenmanı eski Nijerya Milli Takımı teknik direktörü Samson Siasia da izledi. Samsunsporlu futbolcu Ekigho'nun da Nijerya'dan hocası olan Siasia, teknik direktör Mesut Bakkal ile de bir süre görüştü.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor