Messi'siz Barca Fabregas'la güldü

Şampiyonlar Ligi H Grubunda Barcelona deplasmanda Celtic ile karşı karşıya geldi. Barcelona'nın favori olarak çıktığı mücadele 1-0 Katalan ekibinin galibiyetiyle sonuçlandı.Messi'nin kadroda olmadığı maçta Neymar ilk 11'de başladı. Mücadelenin ilk 45 daki

Messi'siz Barca Fabregas'la güldü

Şampiyonlar Ligi H Grubunda Barcelona deplasmanda Celtic ile karşı karşıya geldi. Barcelona'nın favori olarak çıktığı mücadele 1-0 Katalan ekibinin galibiyetiyle sonuçlandı.

Messi'nin kadroda olmadığı maçta Neymar ilk 11'de başladı. Mücadelenin ilk 45 dakikasında gol sesi çıkmazken, İkinci yarının 59. dakikasında Celtic forması giyen Scott Brown kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Barca'ya galibiyeti getiren tek gol 75. dakikada Cesc Fabregas'dan geldi.

Bu sonucun ardından 2'de 2 yapan Barcelona bir sonraki maçını 22 Ekim'de İtalya'ya giderek Milan'la oynayacak. Celtic ise aynı tarihte kendi sahasında Ajax ile karşı karşıya gelecek.

Gruptaki diğer maçta Ajax kendi sahasında Milan ile 1-1 berabere kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor