Messi'den şok karar!

Dünya yıldızı Messi'nin Madrid 2020 Olimpiyat Komitesi tarafından kendisine önerilen fahri elçilik görevini kabul etmediği ortaya çıktı. Madrid 2020 Adaylık Komitesi Başkanı Alejandro Blanco, Messi'ye bizi desteklemesi için teklif götürmelerine rağmen bu

Messi'den şok karar!
Dünya yıldızı Messi'nin Madrid 2020 Olimpiyat Komitesi tarafından kendisine önerilen fahri elçilik görevini kabul etmediği ortaya çıktı.
 
Madrid 2020 Adaylık Komitesi Başkanı Alejandro Blanco, Messi'ye bizi desteklemesi için teklif götürmelerine rağmen bu öneriye karşı çıktığını ve üç kente de aynı mesafede olacağını kendilerine ilettiğini söyledi. Dünyanın en iyisini olan bu sporcunun kararına saygı duyulmasını da isteyen Blanco, bizimde onun gibi büyük sporcularımız var 7 Eylül tarihine kadar onların desdeği ile yolumuza devam edeceğiz dedi.Messi 'nin Arjantin'in yanı sıra İspanyol vatandaşlığı'da bulunuyor.
 
İspanya daha öncede Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'ya, 2020 Olimpiyat Oyunları'nın Madrid'de düzenlenmesi için bir reklam filminde oynamasını istemiş bu öneri Portekizli yıldız tarafından kabul edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler