Messi'den bir rekor daha

Henüz 25 yaşında olmasına rağmen futbol tarihindeki bir çok rekoru kıran Lionel Messi, Celta Vigo maçıyla yeni bir rekor deneyecek.Barcelona ve Arjantin Milli Takımı'yla futbol tarihinde aklınıza gelebilecek neredeyse her rekoru egale eden ve kıran Lionel

Messi'den bir rekor daha

Henüz 25 yaşında olmasına rağmen futbol tarihindeki bir çok rekoru kıran Lionel Messi, Celta Vigo maçıyla yeni bir rekor deneyecek.

Barcelona ve Arjantin Milli Takımı'yla futbol tarihinde aklınıza gelebilecek neredeyse her rekoru egale eden ve kıran Lionel Messi şimdi bir rekoru daha kırmanın eşiğinde.
 
2012 yılında attığı 91 golle bir takvim yılı içerisinde en fazla gol atma rekorunu Gerd Müller'den alan ve bir hayli geliştiren Messi, en son, Maradona'nın milli takım formasıyla attığı 34 gollük rekoru iki golü iki gol sonra egale edecek. Ama Arjantinli yıldızın listesinde birinci sırada şu an La Liga var.
 
Son 18 lig maçında toplam 29 golü bulunan 25 yaşındaki oyuncu, 31 Mart 2013 tarihinde Celta Vigo'yla deplasmanda oynayacakları karşılaşmada rakip fileleri havalandırması durumunda bir sezonda bütün takımlara gol atmış olacak ve bir sezonda ligin her bir ekibine karşı gol kaydeden ilk oyuncu olarak futbol tarihe geçecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor