Messi paraya para demeyecek

İspanyol gazetesi As, Messi'nin kulübü Barcelona'yla yeni bir anlaşma yaptığını ve yılda 18 milyon Euro kazanacağını öne sürdü.Mayıs ayında ekonomi dergisi Forbes'in sponsorluklarla birlikte en çok kazanan futbolcu ilan ettiği Messi'nin, kulübüyle yeniden

Messi paraya para demeyecek

İspanyol gazetesi As, Messi'nin kulübü Barcelona'yla yeni bir anlaşma yaptığını ve yılda 18 milyon Euro kazanacağını öne sürdü.

Mayıs ayında ekonomi dergisi Forbes'in sponsorluklarla birlikte en çok kazanan futbolcu ilan ettiği Messi'nin, kulübüyle yeniden masaya oturduğu belirtildi.
 
Arjantinli oyuncu yeni anlaşmayla birlikte, yılda 20 milyon Euro kazanan eski takım arkadaşı Samuel Eto'o'nun ardından en çok kazanan 2. futbolcu olacak. 
 
25 yaşındaki golcü oyuncu, primlerle birlikte Samuel Eto'o'dan daha fazla kazanacak. Yeni anlaşmadan önce yılda 10.5 milyon Euro alan Messi, Eto'o, Wayne Rooney ve Zlatan Ibrahimovic gibi oyuncuların gerisinde en çok kazanan 9. oyuncu sırasında bulunuyordu. 
 
Cristiano Ronaldo'nun ise halihazırda yılda 10 milyon Euro kazandığı da haberde yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor