Mersin'de umutlar sambacıda

Kayseri deplasmanında kart cezalısı durumuna düşen Burak Yılmaz'ın yerine Mersin maçında Trabzon'un gol umudu Henrique olacak. Brezilyalı yıldız, "Burak'ın yerini doldurmak zor" dedi.Burak Yılmaz'ın Kayserispor maçında kart cezalısı durumuna düşmesi Brezi

Mersin'de umutlar sambacıda

Kayseri deplasmanında kart cezalısı durumuna düşen Burak Yılmaz'ın yerine Mersin maçında Trabzon'un gol umudu Henrique olacak. Brezilyalı yıldız, "Burak'ın yerini doldurmak zor" dedi.

Burak Yılmaz'ın Kayserispor maçında kart cezalısı durumuna düşmesi Brezilyalı oyuncu Paulo Henrique'ye şans doğurdu. Brezilyalı futbolcu, Mersin İdman Yurdu ile ligde oynanacak olan karşılaşmada takımı adına gol arayacak.

Henrique yakaladığı bu şansı kullanabilirse formasını büyük bir ihtimalle garantilemiş olacak.

 

AVRUPA'YI BİLE ŞAŞIRTTI

Gol yollarında Burak Yılmaz gibi bir golcünün yerini doldurmanın zorluğuna değinen Brezilyalı futbolcu, "Burak Yılmaz sadece beni değil Avrupalılar'ı bile golleriyle şaşırttı. Onun gibi bir golcünün yerini doldurmak zor. Benim için önemli olan o maçta önce galip gelmek sonra gol atmak.

Burak'ın yerini doldurmak gerçekten zor bir iş. Onun için bir kaç yıla ihtiyaç var" şeklinde esprili bir ifade kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler