Mersin'de TS maçı sonrası şok!

Mersin İdman Yurdu'nda geçtiğimiz yıl takımın şampiyonluğunda büyük rol oynayan Fatih Şen ve Mehmet Polat'ın kulüple ilişkileri kesildi.İki futbolcunun teknik direktör Nurullah Sağlam'la ilgili sorun yaşadığı, bu yüzden takımdan uzaklaştırıldığı kaydedild

Mersin'de TS maçı sonrası şok!

Mersin İdman Yurdu'nda geçtiğimiz yıl takımın şampiyonluğunda büyük rol oynayan Fatih Şen ve Mehmet Polat'ın kulüple ilişkileri kesildi.

İki futbolcunun teknik direktör Nurullah Sağlam'la ilgili sorun yaşadığı, bu yüzden takımdan uzaklaştırıldığı kaydedildi.

Trabzonspor maçının ardından yardımcı antrenör Serkan Damla'nın futbolcuları arayarak Sağlam'ın kendileriyle çalışmak istemediğini bildirdiği Şen ve Polat görüşmenin ardından takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Şen ve Polat'ın sözleşmelerinin de fesh edildiği kaydedildi.

Fatih Şen ve Mehmet Polat'a takıma emekleri geçtiği için teşekkür eden Mersin İdmanyurdu Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Işık, "Hocamızın raporu doğrultusunda bu futbolcularımızla yollarımızı ayırdık. Kendilerine bundan sonraki futbol yaşantılarında başarılar dilerim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler