Mersin minik Trabzonspor oldu

 Galatasaray'dan sonra Trabzonspor'un ekmeğini yiyen ikinci takım Mersin İdman Yurdu oldu. Daha önce Çağdaş Atan, Hasan Üçüncü ve son olarak da Trabzonspor'lu taraftarın gönlünde taht kuran İbrahima Yattara'dan sonra Trabzon'lu olan Ergin Keleş'i de kadro

Mersin minik Trabzonspor oldu

 

Galatasaray'dan sonra Trabzonspor'un ekmeğini yiyen ikinci takım Mersin İdman Yurdu oldu. Daha önce Çağdaş Atan, Hasan Üçüncü ve son olarak da Trabzonspor'lu taraftarın gönlünde taht kuran İbrahima Yattara'dan sonra Trabzon'lu olan Ergin Keleş'i de kadrosuna dahil etti. Galatasaray'dan sonra Mersin İdman Yurdu'da Trabzonspor'un eskilerini topluyor.

 

Yeni sezon hazırlıklarını Isparta Davraz'da sürdüren kırmızı-lacivertliler, bir yandan güç depolarken, diğer yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Nurullah Sağlam'ın raporu doğrultusunda hareket eden transfer komitesi, yapılan görüşmelerin ardından Karabükspor'un golcü oyuncusu Ergin Keleş'i renklerine bağladı. 25 yaşında olan Keleş'in, resmi sözleşmeyi imzaladığı ve bugün Davraz Kampı'na katılarak, takımla birlikte çalışmalara başladığı belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler