Mersin İ.Y antrenmana çıkmadı

    Geçtiğimiz hafta kulüp başkanının konuşması sırasında salonu terk eden futbolcular, bu kez de idmana çıkmadı. GEÇEN hafta valinin önünde gerçekleştirilen toplantıda, Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı'nın konuşması esnasında salonu terk ed

Mersin İ.Y  antrenmana çıkmadı

 

 

 

 

Geçtiğimiz hafta kulüp başkanının konuşması sırasında salonu terk eden futbolcular, bu kez de idmana çıkmadı.

 GEÇEN hafta valinin önünde gerçekleştirilen toplantıda, Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı'nın konuşması esnasında salonu terk ederek herkesi şoke eden kırmızı lacivertli futbolcular, bu kez idmana çıkmadı.

 Futbolcuların idmana çıkmadığını öğrenen Asbaşkan Mustafa Ağaoğlu, tesisleri gelerek teknik heyetle görüştü. Son olarak bugün yapılan protestoda idmana çıkmayan futbolcularla ilgili açıklamalarda bulunan Mustafa Ağaoğlu, yapılan protestoların sebebini anlayamadığını belirtti, şöyle dedi:

 

"Cuma gününe kadar futbolcularımıza 2.1 Milyon TL ödeme yapacağımızı söylemiştik. Buna rağmen protestolar sürüyor. Açıkçası çok anlam veremiyoruz. Bu krizin çözülmesi için elimizden geleni yapıyoruz."

 

Başkan Ali Kahramanlı, futbolcuların ödemelerinin yapılacağını, idmanlara çıkmaması gibi bir durumun olmamlası gernekmtiğinhi söyledi, "Biz söz verdiğimiz miktarı yatırmak istiyoruz. Ancak Trabzsonspor maçı primini de istediler. Bizde öncelikle 2 Milyon TL!nin ödenmesini sağlayacağız. Orduspor maçının ardından da primleri ödenecek. Bundan sonra eylem yaparlarsa bu eylem futbolcuların kendisini bağlar" diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler