Mersin İ.D: 1- Trabzonspor: 1

Mersin deplasmanında tarihinde golü bile olmayan bordo mavililer, galibiyet peşinde...Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasının açılış maçında deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu sezon ilk kez liderlik koltuğuna oturmanın hesap

Mersin İ.D: 1- Trabzonspor: 1

Mersin deplasmanında tarihinde golü bile olmayan bordo mavililer, galibiyet peşinde...

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasının açılış maçında deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu sezon ilk kez liderlik koltuğuna oturmanın hesaplarını yapıyor.

Trabzonspor'un, zorlu maç öncesi bir diğer düşüncesi de UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 22 Kasım Salı günü sahasında Inter ile yapacağı maç öncesi moral bulmak.

Teknik direktör Şenol Güneş, milli takım kampında sakatlık geçiren ancak dün yapılan son antrenmanda yer alan Burak ve Giray'ı ilk 11'e aldı.

MERSİN İDMAN YURDU - TRABZONSPOR

MERSİN İDMAN YURDU: Sehic, İbrahim, Çağdaş, Boum, Erhan, Zurita, Ben Yahia, Hakan, Erman, Moritz, Mert Nobre
TEKNİK DİREKTÖR: Nurullah Sağlam

TRABZONSPOR: Tolga, Celutska, Mustafa, Giray, Cech, Zokora, Colman, Serkan, Halil Altıntop, Alanzinho, Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

STAT: Tevfik Sırrı Gür
HAKEM: Hüseyin Göçek
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV

Karşılaşma Trabzonsporlu oyuncuların dokunuşuyla başladı.

Dak 1 Mert Nobre sol kanattan ilerlemek istedi, Giray kademeye çabuk girdi ve topu taça uzaklaştırdı.

Dak 2 Celustka Burak ile verkaç yaptı ve sağ kanattan hücuma katıldı ama savunma iki kişiyle önünü kapayıp topu kazanmayı başardı.

Dak 3 Bir zamanlar Trabzonspor forması giyen ve Bursaspor ile şampiyonluk yaşayan Mustafa Keçeli bugün Mersin İdman Yurdu'nda forma giyemiyor. Mustafa takımın en fazla süre alan ismiydi bu maça kadar.

Dak 4 Burak Yılmaz ceza sahası çizgisi üzerinde topla buluştu. Burak'ın sol çaprazdan vuruşu yerden ve farklı şekilde auta gitti.

Dak 5 Burak Celutska'dan aldığı topla rakip yarı alanın ortasında yüzünü kaleye döndü ama topu biraz ayağından fazla açınca Boum araya giren isim oldu.

Dak 7 Sağ kanatta Ben Yahia Nobre'yi düşündü, Marek Cech bu pasın geçmesine izin vermedi.

Dak 11 Şuanda oyun Mersin İdman Yurdu yarı sahasında oynanıyor. Trabzonspor, Mersin defansını açıp golü bulmak için bastırıyor.

Dak 12 Celustka sol kanattan Burak'a kesti ancak Burak'tan önce Morits uzaklaştırdı.

Dak 13 Sağ kanattan çok etkili gelen Mersin İdman Yurdu'nda Morits ceza yayında topla buluştu sol ayağıyla çok sert vurdu topu Tolga çeldi.

Dak 17 Trabzonspor ligin en fazla ofsayta düşen takımlarından biri, bugün ilk kez Halil Altıntop ile ofsayta yakalanıyor Trabzonspor.

Dak 18 Yine Moritz, Mersin İdman Yurdu çok etkili geliyor. Tolga ile karşı karşıya geliyor Tolga harika kurtarıyor.

Dak 21 Alanzinho ceza alanında Halil'e attı Halil rakibini geçemedi ve topu kaptırdı.

Dak 23 Erhan Güven ceza sahasındaki Nobre'yi yerden bir pasla topla buluşturmak istedi. Giray Nobre'nin topu alıp dönmesine izin vermedi.

Dak 28 Halil Altıntop Wissem Ben Yahia ile çıktığı hava mücadelesinde yerde kaldı ve hafif bir sakatlık yaşadı.

Dak 30 Colman orta alanda çok güzel bir pasla Alanzinho'yu gördü. Alanzinho çok beklemeden Burak'ın koşu yoluna gönderdi topu. Ama İbrahim Kaş Burak'ın topu alıp ilerlemesine izin vermedi.

Dak 36 Colman orta alanda çok güzel bir pasla Alanzinho'yu gördü. Alanzinho çok beklemeden Burak'ın koşu yoluna gönderdi topu. Ama İbrahim Kaş Burak'ın topu alıp ilerlemesine izin vermedi.

Dak 38 Erhan sağ kanattan bir kez daha hücuma katıldı. Bu kez ortasında top arkaya doğru açıldı ve Alanzinho'da kaldı.

Dak 42 Mersin'de sağnak yağış var. Futbolcular sahada oynarken zaman zaman güçlük çekiyorlar.

Dak 44 Alanzinho'dan Burak'ın koşu yoluna Burak gelişine sert vuruyor ancak etkisiz oldu top auta çıktı.

Dak 45 Alanzinho ceza sahası sağ köşesinden kaleye sıfır noktasına indi topun dibine girdi top direğe çarparak dışarı çıktı.

İkinci Yarı Başladı (Maçtan Notlar)

Dak 46 Mersin'de ikinci yarı ev sahibi takımın vuruşuyla başladı.

Dak 47 Mersin İdman Yurdu savunmasından riskli paslar ama Burak topu kazanmayı başaramadı.

Dak 50 Orta alanda topu kapan Alanzinho kendi gitmek istedi ceza alanına yaklaşınca topu ayağından açarak kontrolü kaybetti.

Dak 51 Halil'in verdiği geri pasta Tolga topu uzaklaştırmak için meşin yuvarlağa doğru koşarken Mert Nobre ile çarpıştı.

Dak 55 Serkan Halil'in koşu yoluna güzel bir pas gönderdi. Bu pas Çağdaş'ı aştı ama Boum çok iyi bir zamanlama ile kademeye girdi.

Dak 59 Trabzonspor'da sahanın başarılı iki ismi Serkan Balcı ile Alanzinho sağ kanattan geldi Alanzinho'nun pasında hareketlenen Serkan, Boum'un hareketi ile yerde kaldı. Hakem devam derken top taça çıktı.

Dak 61 Mersin'de Trabzonsporlu taraftarların 61. dakika şovu var.

Dak 63 Marek Cech ceza alanı dışında harika vuruyor top çok az farkla dışarda.

Dak 64 Mersin'de Hakan çıkıyor Ozokwo giriyor, Trabzonspor'da Adrian giriyor, Marek Cech çıkıyor, Henrique giriyor, Halil Altıntop çıkıyor.

Dak 66 Boum Burak ve Halil'e nefes aldırmadı. Sahanın en iyilerinden Mersin İdman Yurdu oyuncusu Boum.

Dak 68 Giray kaçar ceza alanımıza gelen topu güzel şekilde kesmeyi başarıyor şimdi bir kontra atak Adrian ceza alanı içine doğru yönelen Burak'a yerden attı ama Burak'tan önce kaleci.

Dak 70 Giray kendi kalesine gol atıyor. Mersin İdman Yurdu: 1 - Trabzonspor: 0. Sağ kanattan kullanılan kornerde Mersin İdman Yurdu oyuncuları kafayı vurdu, Giray topu uzaklaştırmak isterken topu kendi ağlarına gönderdi.

Dak 73 Alanzinho topu kaybetti rakip yarı alanda. Nobre'nin pasında Moritz kaleciyle karşı karşıya kaldı ama kaleciyi geçmek isterken yerde kaldı. Hakem devam dedi, top Tolga'da kaldı.

Dak 74 Bu önemli pozisyonun ardından Trabzonspor hızlı geldi. Ceza sahasında Burak'a atılan pasta Sehic topa sahip olurken, hafif de bir sakatlık yaşadı.

Dak 76 Moritz sol çaprazdan ceza sahasına girdi, ortadaki iki arkadaşına çıkarmak istedi topu ama kimse dokunamıyor bu pasa.

Dak 79 Colman savunmanın arkasına koşan Burak'ı düşündü. Boum ters bir vuruşla topu kendi kalecisinin üstünden aşırdı ama top kornere gitti.

Dak 80 Volkan Şen giriyor Trabzonspor'da, Colman ise oyun dışına alınıyor.

Dak 81 Gooooooooooooooooooooooooooooolllll. Yine bir ters vuruş bu kez Mersin İdman Yurdu'nda. Trabzonspor Moritz'in kendi kalesine attığı golle beraberliği yakaladı.

Dak 82 Golü kendi kalesine atan Moritz çıkıyor, Hasan Üçüncü giriyor.

Dak 84 Zurita Volkan Şen'e faul yapıyor ve sarı kart görüyor.

Dak 86 Mersin'de hava oldukça yağmurlu. İlk yarının sonlarına doğru kesen yağmur etkisini yeniden gösterdi.

Dak 86 Çağdaş Atan sarı kart gördü.

Dak 89 Nduka ceza sahasında Erhan'ın pasıyla topla buluştu ama Mustafa Yumlu onun geçmesine izin vermedi.

Dak 90 Hakem maça 3 dakikalık uzatma süresi ekliyor.

Dak 90 Mersin İdman Yurdu son oyuncu değişikliğini İlhan Özbay'ı Joseph Boum'un yerine oyuna alarak yaptı.

Dak 90 + 3 Hasan Üçüncü itirazları sonrası sarı kart gördü. Maçta kritik an Adrian topun başında içeriye orta kesti ancak Mersin İdman Yurdu savunması uzaklaştırıyor.

Ve maç sona erdi. Trabzonspor Mersin İdman Yurdu deplasmanından 1 puanla ayrılıyor.

Mersin İdman Yurdu tartışmalı bir kornerde Giray'ın kendi kalesine attığı gol ile öne geçerken, Trabzonspor 10 dakika sonra sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Moritz'in ters vuruşu ile beraberliği yakaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor