Menajerlerin gözdesi 1461!

Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon, bu sezon ortaya koyduğu performansla bir anda tüm spor kamuoyunun dikkatini çekti.Trabzon’da kamp kurdularBordo-Mavili ekipteki genç oyuncuların özellikle Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarındaki performansı bir and

Menajerlerin gözdesi 1461!

Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon, bu sezon ortaya koyduğu performansla bir anda tüm spor kamuoyunun dikkatini çekti.

Trabzon’da kamp kurdular

Bordo-Mavili ekipteki genç oyuncuların özellikle Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarındaki performansı bir anda menajerlerin de 1461 Trabzon’a yönelmesine neden oldu.  Son zamanlarda Bordo-Mavili oyuncular için bir çok menajerin Trabzon’da kamp kurduğu bilgisine ulaşıldı. Futbolcuların temsilci haklarını almak için uğraşan menajerlerin oyuncuların aklını çeldiği ifade ediliyor.

3 oyuncunun temsilcisi var

Bu konuya hem Trabzonsporlu hem de 1461 Trabzonlu yöneticilerin çok dikkat etmesi gerektiği ile ilgili uyarılar yapıldı. 1461 Trabzon’da Yusuf Erdoğan (Batur Altıparmak), Göksu Alhas (Basri Gökhan Keçeci) ve Oğulcan Gökçe  (Hayati Şen) dışında hiçbir oyuncunun menajeri (temsilcisi) bulunmuyor. Bu da doğal olarak menajerleri 1461 Trabzon’a yönlendirmiş durumda. Bu arada Yusuf Erdoğan’ın Araklıspor’da forma giydiği dönem anlaşma yaptığı menajer Batur Altıparmak ile sözleşmesinin Mayıs ayında biteceği öğrenildi. Genç yıldız adayının Altıparmak ile sözleşme yenilemeyeceği gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler