Melis Talay Orduspor'da

   Geçen sezon başında kurulmasına rağmen ilk yıl Play-Off’a kalan ve Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nin kapısından dönen Orduspor, 2010-2011 sezonunda Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde İstanbul Üniversitesi’nde, 2011-2012 sezonunda TKB2L’de Burhani

Melis Talay Orduspor'da

 

 

 

Geçen sezon başında kurulmasına rağmen ilk yıl Play-Off’a kalan ve Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nin kapısından dönen Orduspor, 2010-2011 sezonunda Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde İstanbul Üniversitesi’nde, 2011-2012 sezonunda TKB2L’de Burhaniye Belediyesi formalarını giyen 21 yaşındaki oyun kurucu Melis Talay’ı kadrosuna kattı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Orduspor Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Akın Çiçek "Melis Talay transferi ile ilk imzayı attık, Orduspor camiasına hayırlı olsun. Prensipte anlaştığımız başka oyuncular da var, çok yakında onların da isimlerini açıklayacağız" dedi.

 

melis.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor