Mehmet Ekici'de yeni formül

 Alman Die Welt gazetesi, Mehmet'in Werder Bremen'dan ayrılmak için gün saydığını yazdı. Bordo-mavili kulüp, 22 yaşındaki oyuncu için "6 ay kiralayalım, 3 milyon euro satış opsiyonu olsun" teklifi yaptı Trabzonspor'un transfer gündemindeki isimlerden Mehm

Mehmet Ekici'de yeni formül

 

Alman Die Welt gazetesi, Mehmet'in Werder Bremen'dan ayrılmak için gün saydığını yazdı. Bordo-mavili kulüp, 22 yaşındaki oyuncu için "6 ay kiralayalım, 3 milyon euro satış opsiyonu olsun" teklifi yaptı
 
Trabzonspor'un transfer gündemindeki isimlerden Mehmet Ekici konusunda Almanya'da olumlu haberler geliyor. Bundesliga'da Werder Bremen forması giyen 22 yaşındaki futbolcu için Alman gazetesi Die Weld, Mehmet Ekici'nin transfer durumuyla ilgili yayınladığı haberde milli futbolcunun Türkiye'ye gelebileceğini yazdı. Werder Bremen'in hocası Thomas Schaaf'ın, Mehmet Ekici'nin ayrılmasına onay verdiğini belirten gazete, ilk ciddi teklifin yerli orta saha oyuncusu arayan Trabzonspor'dan geldiğini de okuyucularına duyurdu.
 
KULÜPLER ANLAŞIRSA...
A Milli Takım formasını da giyen Bayern Münih altyapılı futbolcu için Trabzonspor'un Werder Bremen'e 6 ay kiralama teklifi sunduğu ve sezon sonu için de 3 milyon euro'luk satış opsiyonu talep ettiği ifade edildi. Almanya kökenli Halil Altıntop, Emre Güral ve Yasin Öztekin gibi oyuncuların yer aldığı Trabzonspor'da forma giymeye sıcak baktığı öğrenilen Mehmet Ekici'nin de kulüplerin anlaşmasını beklediği kaydedildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor