Mehmet Ali Aydınlar geri dönüyor

 "Dönüşün için Anadolu kulüpleri olarak toplanıyoruz. Boşa kürek çekmeyelim. Geri dönme ihtimalin var mı" dedi. Aldığı yanıt "Gelecek desteğin boyutuna bağlı" oldu...14 Anadolu kulübü yarın Ankara'da bir araya geliyor. Ortak stratejileri ise Mehmet Ali Ay

Mehmet Ali Aydınlar geri dönüyor

 

"Dönüşün için Anadolu kulüpleri olarak toplanıyoruz. Boşa kürek çekmeyelim. Geri dönme ihtimalin var mı" dedi. Aldığı yanıt "Gelecek desteğin boyutuna bağlı" oldu...

14 Anadolu kulübü yarın Ankara'da bir araya geliyor. Ortak stratejileri ise Mehmet Ali Aydınlar...

DESTEK VERİN DÖNEYİM

Türkiye Futbol Federasyonu 27 Şubat'ta yapılmak üzere olağanüstü kongre kararı aldığında adeta yer yerinden oynamıştı.

Bir gün önce "Devam" kararını açıklayan Mehmet Ali Aydınlar'ın, 24 saat sonra "İstifa" duyurusu yapması şok etkisine neden olmuştu.

HELVACI'DAN ÖZÜR DİLEMİŞTİ!

Aydınlar, UEFA'nın CAS'a yaptığı ve içeriği "TFF isteseydi Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'ne gönderebilirdi" şeklinde olan savunmadan haberdar edilmediğini gerekçe göstererek bırakmıştı.

Ancak Aydınlar birkaç gün önce özür dilemişti. Bu savunmayı ortaya çıkaran CAS Hakimi Kısmet Erkiner'in doğru söylemediğini, yorum yaptığını savunmuş ve hukuk müşaviri İlhan Helvacı'nın gönlünü almıştı.

Aydınlar'ın şok istifasının kısa özeti bu; işte dönüşünün ayak sesleri:

3 gün önce Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın Anadolu kulüplerini organize ettiği ve yapılacak toplantının tek gündem maddesinin, Aydınlar'ı geri döndürmek olduğu ortaya çıkmıştı..

Önemli bir yakını aracılığıyla Aydınlar'a "Sizin için kulüpler olarak toplanıyoruz. Dönme ihtimaliniz nedir?" diye sordu. TFF eski başkanının yanıtı "Desteğin boyutuna bağlı. Çoğunluk böyle bir talepte bulunursa, bu ihtimal yüksek" oldu.

İstanbul kulüpleri dışındaki 14 kulüp pazartesi günü Gençlerbirliği Tesisleri'nde buluşacak.

Trabzonspor, Aydınlar'ın "UEFA'ya, Trabzonspor'un da şüpheli olduğunu ve Şampiyonlar Ligi'ne almamaları gerektiğini söyledim" ifadesine kızgın olmasına rağmen bir temsilci yollayacağı iddia edildi.

2.- 3. LİGLERLE TEMASLAR BAŞLADI

İkinci ve Üçüncü Liglerle de Cavcav'ın liderliğinde temaslar başladı. Aydınlar seçimi kazanırsa "Güven tazelesin" diyenlere karşı da güçlenmiş olacak. Göksel Gümüşdağ'ın dinlenmek istemesi nedeniyle yeni yönetimde yer almayacağı ancak Aydınlar'ın çok güvendiği Lütfi Arıboğan ile tekrar yola çıkacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor