Mavi Kapak kampanyası sona erdi

Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonun Mavi Kapak kampanyası sona erdi.Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından organize edilen ve  Mimar Sinan İlköğretim Okulu, Kardalen Anasınıfı ve KTÜ öğrencilerinin destek verdiği Engelliler için

Mavi Kapak kampanyası sona erdi

Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonun Mavi Kapak kampanyası sona erdi.

Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından organize edilen ve  Mimar Sinan İlköğretim Okulu, Kardalen Anasınıfı ve KTÜ öğrencilerinin destek verdiği Engelliler için Mavi Kapak kampanyasında bugüne kadar toplum 100 bin adet kapak toplandı.

ASKF yönetim kurulu kampanyada toplanan 100 bin adet kapağı Engelliler için 6 adet tekerlikli Sandalye almak için Geri dönüşüm merkezine gönderdi.

Buradan gelecek 6 adet tekerlekli sandalye belirlenen altı engelli vatandaşımıza ücretsiz olarak verilecek.

ASKF Yönetim Kurulu üyesi Basın sözcüsü Sebahattin Alemdar kampanyaya destek verenleri teşekkür etütiklerini ifade ederek” Bugün itibariyle kampanya sona erdi.100 bin adet mavi kapak toplantı ve gönderildi. Şimdi oradan gelecek 6 adet tekerlekli sandalyeyi bekliyoruz.Geldiğinde bihtiyacı olan 6 engelli vatandaşımıza bunları vereceğiz. Bize kampanyada destek veren KTÜ öğrencilerine M.Sinan ilköğretim okuluna ve Kardelen Ana sınıfı öğrenci ve velilerine teşekkür ediyoruz dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor