Mart'ta çıkarım Mayıs'ta adayım!

Şike ve teşvik primi iddialarıyla ilgili olarak Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Fenerbahçe Asbaşkanı Aziz Yıldırım, çok yakında özgürlüğüne kavuşmayı düşlüyor.Daha ne kadar cezaevinde kalacağı merak konusu olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, gelecek

Mart'ta çıkarım Mayıs'ta adayım!

Şike ve teşvik primi iddialarıyla ilgili olarak Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Fenerbahçe Asbaşkanı Aziz Yıldırım, çok yakında özgürlüğüne kavuşmayı düşlüyor.

Daha ne kadar cezaevinde kalacağı merak konusu olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, gelecekten umutlu.

Aziz Yıldırım, ziyaretine gelen yöneticilere, mart ayında özgürlüğüne kavuşacağından emin olduğunu söyledi.

Sizin için işler zorlaşır
Şike ve teşvik primi iddialarıyla ilgili olarak Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Fenerbahçe Asbaşkanı Aziz Yıldırım, çok yakında özgürlüğüne kavuşacağını düşünüyor.

Başkan bu yöndeki inancını, ziyaretine gelen ve UEFA Hukuk Kurulu üyelerinin, "Tutuklu olan başkanınız istifa etmediği sürece işler sizin için hep zor olacak" sözlerini kendisine ileten yönetici arkadaşlarıyla paylaştığı ortaya çıktı.

Yargıtay kabul etmez
İstifasına gerek olmadığını söylediği belirtilen Yıldırım'ın, kendisine isnat edilen suçlamalara ilişkin delil olarak gösterilen telefon konuşmalarının Yargıtay içtihatlarına göre delil sayılamayacağını yönetici arkadaşlarına aktararak, "İddianame ortaya çıkınca, suçsuz olduğum kanıtlanacak.

Tahminen mart ayında çıkarım. Mayıs ayındaki kongreye de güçlenmiş şekilde tek aday olarak girerim" dediği belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor