Markus Merk hakemi haklı buldu

Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşmasının yardımcı hakemi Serkan Ok ofsayt bayrağını kaldırmasına rağmen; orta hakem Fırat Aydınus, Sow'un hareketlenmediğini ifade ederek golü geçerli kıldı.Pozisyonda ofsayt olmamasına rağmen, maçın hakemleri arasındaki çe

Markus Merk hakemi haklı buldu

Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşmasının yardımcı hakemi Serkan Ok ofsayt bayrağını kaldırmasına rağmen; orta hakem Fırat Aydınus, Sow'un hareketlenmediğini ifade ederek golü geçerli kıldı.

Pozisyonda ofsayt olmamasına rağmen, maçın hakemleri arasındaki çelişki kısa süreli bir şaşkınlığa neden oldu.

 

Trabzonsporlu futbolcular, yardımcı hakemin bayrak kaldırdığını gösterse de, Fırat Aydınus bordo-mavili oyuncuları pozisyonu izah ederek orta noktayı gösterdi.

 

Lig TV'nin hakem yorumcusu Markus Merk pozisyonu açıkladı ve Fenerbahçe'nin golünün kesinlikle ofsayt olduğunu şöyledi:

 

İşte Markus Merk'in pozisyon ile ilgili açıklaması:

Bana göre bu pozisyonda bayrak kaldıran yardımcı hakem haklı... Çünkü Sow burada kesinlikle ofsayt. Top ona doğru atılıyor ve o da topa doğru hareket ediyor.

 

Hareket edince de Trabzonsporlu futbolcuları yanıltıyor. Sow burda aktif pozisyonda. Yani net olarak Fenerbahçe'nin golü ofsayt.

 

Burda Fırat Aydınus'un kararı çok cesur ama, bu kararı yardımcısı Serkan Ok'a bırakmalıydı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor