MANU'dan yok dedirten transfer

Premier Lig'in devlerinden Manchester United, üç yaşında görüp beğendiği Charlie Jackson'ı beş yaşında transfer ederek transfer dünyasında çıtayı olabildiğince yükseğe çekmeye başardı.Premier Lig'in devlerinden Manchester United futbol tarihine geçecek bi

MANU'dan yok dedirten transfer

Premier Lig'in devlerinden Manchester United, üç yaşında görüp beğendiği Charlie Jackson'ı beş yaşında transfer ederek transfer dünyasında çıtayı olabildiğince yükseğe çekmeye başardı.

Premier Lig'in devlerinden Manchester United futbol tarihine geçecek bir transfere imza attı. Şeytanlar, İngiltere'nin genç takımı olarak bilinen Arsenal'a nazire yaparcasına, 5 yaşındaki Charlie Jackson isimli futbolcu adayını transfer etti.

İngiliz medyasını meşgul eden haberde, Manchester United scoutları tarafından üç yaşındayken yetenekleri keşfedilen ancak Geliştirme Merkezi'ne dahil olabilmesi için beş yaşına gelmesi beklenen Charlie geleceğin süperstarı olabilmek için çalışmalara başladıği belirtildi.

Kız ve erkek çocuklarının kaynaşması için organize edilen "Footytootz" futbol organizasyonunda ilk defa Manchester United scoutlarının ilgisini çeken Jackson'ın Manchester City kombinesi sahibi babası ile görüşüldüğü ancak akademiye katılması için henüz yaşının çok küçük olması nedeniyle anlaşma sağlanamadığı yazılırken, iki yıl sonra 470.20111116181939.jpg

Manchester United forması giymeye hazır olduğu anlaşılınca transfer gerçekleştirildi.

Büyük kavuşma için iki yıl bekleyen Manchester United yetkililerini üzecek açıklamaları ise baba Andy Jackson yaptı: " İdolleri Joe Hart ve Mario Balotelli."

"United'a gitmekten dolayı bana karşı biraz mahçup oldu ama bu onun için inanılmaz bir fırsat. Nerede olursak olalım insanlar onu izlemekten kendini alıkoyamıyor çünkü o bir futbol yeteneği ve insanlar onun beş yaşında olduğuna inanamıyor." sözlerini kullanan Andy Jackson, oğlunun küçük bir çocuğa göre çok güçlü olduğunu, hem sağ hem sol ayağını kullanabildiğini belirtiği oğluna baskı yapmayacağını ama ileride bir gün City forması giyerse bundan memnun olacağını dile getirdi.

440.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor