Manisa'ya niye para göndermiş?

Yardımsever A.Yıldırım Trabzonspor maçı öncesi Manisaspor’a 500 bin doları Manisa darda olduğu için göndermiş.  PARAYI MANİSA’YA DARDA OLDUĞU İÇİN GÖNDERMİŞ(!)  Şike davası Çağlayan adliyesinde sürüyor. Dünkü duruşmada F.Bahçe başkanı Aziz Yıldırım’a Trab

Manisa'ya niye para göndermiş?

Yardımsever A.Yıldırım Trabzonspor maçı öncesi Manisaspor’a 500 bin doları Manisa darda olduğu için göndermiş.

 

 

PARAYI MANİSA’YA DARDA OLDUĞU İÇİN GÖNDERMİŞ(!)

 

 

Şike davası Çağlayan adliyesinde sürüyor. Dünkü duruşmada F.Bahçe başkanı Aziz Yıldırım’a Trabzon maçı öncesi Manisa başkanına gönderdiği 500 bin dolar soruldu.

 

 

Yıldırım  Manisaspor- Trabzonspor maçı öncesi Manisa başkanına gönderdiği ve Trabzon’un Manisa’yı evinde yenmesinin ardından  geri istediği para için komik bir savunma yaptı.

 

Yardımsever Yıldırım(!) Meğer Trabzonspor maçı öncesi Manisa başkanına parayı teşvik için değil Manisa darda olduğu için göndermiş(!)

 

İŞTE YILDIRIM’IN O SORUYA CEVABI

 

 

Yıldırım savunmasında, 10 Aralık 2011 tarihinde Manisa Trabzonspor maçı için kendisinin 500 bin Dolar şike parası gönderdiği iddialarına cevap verdi. Yıldırım, "O parayı borç amacıyla verdim. Darda idiler. Daha sonra o para bana 125 bin dolarlık 4 çek olarak geri ödendi. Bu yaşıma kadar futbolla uğraştım. Bu işin içindeyim. Şike yapsaydım parayı neden şirketten göndereyim?" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor