Manisa Demirören'i destekleyecek

 Manisaspor Kulüp Başkanı Kenan Yaralı, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 27 Şubat'ta yapılacak olağanüstü genel kurulunda Yıldırım Demirören'i destekleyeceklerini bildirdi.Kenan Yaralı, Tarık Almış Spor Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, T

Manisa Demirören'i destekleyecek

 

Manisaspor Kulüp Başkanı Kenan Yaralı, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 27 Şubat'ta yapılacak olağanüstü genel kurulunda Yıldırım Demirören'i destekleyeceklerini bildirdi.

Kenan Yaralı, Tarık Almış Spor Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'de futbolun kaos ortamından geçtiğini ifade ederek, bu durumun bir an önce düzelmesi gerektiğini söyledi.

''Olağanüstü genel kurulda, tüm delegelerimizle Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Yıldırım Demirören'i destekleme kararı aldık'' diyen Yaralı, şunları kaydetti:

''En son 58. maddeyle ilgili genel kurul yapıldı. Bence buradan sağlıklı bir sonuç çıkmadı. Şimdi de yeni seçilecek ekibi zor bir süreç ve görev bekliyor. İnşallah Yıldırım başkan seçilir ve seçildikten sonra da ekibiyle beraber iyi bir çalışmayla Türk futbolunu, Avrupa ve dünya spor kamuoyunda yeniden eski kredibilitesine ulaştırabilecek şekilde doğru kararlarla bu işi çözerler.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler