Malouda'dan İstanbul'a gözdağı!

Trabzonspor'un yeni transferi ünlü Fransız Yıldız Florent Malouda'dan taraftara mesaj var... Chelsea'den transfer edilen yıldız futbolcu Malouda, samimi açıklamalarda bulunurken İstanbul takımlarına da meydan okudu. TRABZON ÇOK SICAK BİR ŞEHİR* Transferin

Malouda'dan İstanbul'a gözdağı!

Trabzonspor'un yeni transferi ünlü Fransız Yıldız Florent Malouda'dan taraftara mesaj var...
 
Chelsea'den transfer edilen yıldız futbolcu Malouda, samimi açıklamalarda bulunurken İstanbul takımlarına da meydan okudu.
 
TRABZON ÇOK SICAK BİR ŞEHİR

* Transferin için ne düşünüyorsun. Trabzon şehri ve Trabzonsporlu yöneticiler hakkındaki görüşlerin neler?

 
Trabzon'a geldiğimde çok şaşırdım. Böyle bir taraftar topluluğu görmek beni çok şaşırttı. Trabzon çok farklı bir şehir, kültürü ve insanları çok farklı. Çok sıcaklar...  (Gülüşmeler)
 
RÜYA GİBİYDİ

* Taraftar seni çok etkilemişe benziyor

 
Evet. Trabzon şehrinin bu kadar futbol sevdalısı olmasını beklemiyordum. Hemen alıştım ayak uydurdum. 6 yıl Chelsea'de oynadım, büyük başarılar kazandım. Ancak böyle bir sevgi hiç görmedim. Havaalanındaki coşkuyu hayatımda ilk kez yaşıyorum. İnsanların delice sizin isminizi haykırması, resim çektirmek ve imza almak için uğraşı inanılmaz. Rüya gibiydi gerçekten.
 
'FUTBOLA ÖYLE AÇIM Kİ'

* Trabzonspor'a transferin çok ses getirdi. Yönetim ve taraftar senden çok şey bekliyor. Sen ne düşünüyorsun?

 
Her futbolcunun arzu ettiği şekilde bende Trabzonspor'a şampiyonluk yaşamak için geldim. Bu sene yönetimde şampiyonluk beklentisi çok yüksek. Ben de şampiyonluk yaşamak istiyorum. Herkes geçen sezona bakıp 'ne yapacak?' diyorsa, sezon başlayınca yeniden dünyaya meydan okuyan Malouda'yı görecek. Başarıya öyle açım ki.. Buradayım ve gösterilen ilgiyi görünce doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Trabzonspor'da büyük başarılar kazanmak istiyorum.
    
'LİG BAŞLASIN GÖRECEKLER'

* Başarılı olacağını düşünüyor musun?
 
Böyle bir taraftarın karşısına çıkacağım için gerçekten inanılmaz sabırsızım. Şimdi sorumluluğum ve hırsım bir kat daha arttı. Böyle sevgiye karşılık vereceğim yer tabiî ki saha. Gollerimle ve futbolumla beni buraya getirmek için uğraşanlara ve bağrına basanlara bunun karşılığının fazlasıyla vereceğim. İnanıyorum ki Malouda Trabzonspor'da yıllarca unutulmaz bir iz bırakacak. Herkes şuanda geçmiş güzel günlerimden çok son sezondaki durumu düşünüyor ve kafasında soru işaretleri olduğunu düşünüyorum. Başta taraftarımız olmak üzere herkes bilsin ki sahaya çıktığımda bu soru işaretleri kalmayacak.
 
İSTANBUL TAKIMLARINA GÖZDAĞI

* Trabzonspor'un rakipleri hakkında fikrin var mı? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş....  
 
Türkiye'de görüyorum ki Fenerbahçe ve Galatasaray daha önde. Trabzonspor'un tarihini inceleyince hep bunlara kafa tutan bir takım oldu. Böyle bir yerde yeni sayfa açacak olmak motivasyonumu arttırıyor. Şunu bütün kalbimle söylüyorum ki; bu yıl Trabzonspor'u kolay kolay kimse tutamayacak. Takımda önemli yetenekler var ve herkes benim gibi inanılmaz başarıya aç. Bu başarının anahtarı zaten.

İnternethaber

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler