Malouda zirvesi!

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun teknik direktör Hami Mandıralı ile bir görüşme yaptığı ve Malouda hakkında bilgi alıdğı öğrenildi.Trabzon’a giden ve takımın çalışmalarını takip eden Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’n un teknik  direktör Hami Mandıralı ile bi

Malouda zirvesi!

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun teknik direktör Hami Mandıralı ile bir görüşme yaptığı ve Malouda hakkında bilgi alıdğı öğrenildi.

Trabzon’a giden ve takımın çalışmalarını takip eden Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’n un teknik  direktör Hami Mandıralı ile bir görüşme yaptığı öğrenildi. Takımın son  durumu hakkında bilgi alan Hacıosmanoğlu’n un ayrıca kadroya katılan Malouda’yı da sorduğu bildirildi. Mandıralı’nın başkana, “Kimseye önyargım yok.  Hazır hale geliyor, son 2 maçta oynatabiliriz” mesajını ilettiği vurgulandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor