Malouda Trabzon'da!

Trabzonspor'un transfer görüşmelerini KAP’a bildirdiği Fransız oyuncu Florent Malouda Trabzon'a geldi. Fransız yıldı Trabzon’da büyük bir coşkuyla karşılandı.Paris’ten Trabzonspor'un kiraladığı özel uçakla Trabzon’a getirilen Florent Malouda Trabzon’da ka

Malouda Trabzon'da!


Trabzonspor'un transfer görüşmelerini KAP’a bildirdiği Fransız oyuncu Florent Malouda Trabzon'a geldi. Fransız yıldı Trabzon’da büyük bir coşkuyla karşılandı.

Paris’ten Trabzonspor'un kiraladığı özel uçakla Trabzon’a getirilen Florent Malouda Trabzon’da karşılaştığı yoğun ilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Büyük bir taraftar topluluğunun karşıladığı Malouda daha sonra Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne getirildi.

Trabzonspor formasıyla poz veren Malouda bir süre Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüştü. Gece geç saat olmasına karşın kendi isteğiyle tesisleri gezmek isteyen Malouda Trabzon’da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Malouda yarın (Çarşamba) sağlık kontrolünden geçecek.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor