Malouda Trabzon'a hayran kaldı!

Trabzonspor'un Chelsea'den transferi Florent Malouda dün Trabzon'da halkın arasına karıştı. Önceki gece Trabzon'a gelen Fransız oyuncu, ayağının tozuyla şehri gezerken, sıcak tavırlarıyla kendini taraftara sevdirdi. Malouda, Trabzon'u çok beğendiğini beli

Malouda Trabzon'a hayran kaldı!

Trabzonspor'un Chelsea'den transferi Florent Malouda dün Trabzon'da halkın arasına karıştı. Önceki gece Trabzon'a gelen Fransız oyuncu, ayağının tozuyla şehri gezerken, sıcak tavırlarıyla kendini taraftara sevdirdi. Malouda, Trabzon'u çok beğendiğini belirterek, "Halkın içinde olup onlarla kaynaşabilmek için taraftarımıza yakın olmalıyım. Hem kültürüne hem de insanına alışıp kaynaşacağım. "dedi.

Kentin futbola ilgisi inanılmaz
Sürekli halkın içinde olmanın futboluna olumlu yansıyacağını belirten Malouda, "Trabzon kentiyle ile ilgili ilk düşüncem, denilenlerin doğru, hatta az bile olduğu. Çünkü taraftarımız futbol aşkını her haliyle belli ediyor, ilgi inanılmaz bir boyutta. Birbirimize duyacağımız sevgi ve destek ile birlikte başarılı olacağımızdan eminim. Taraftarımız hiç merak etmesin, Trabzonspor kaldığı yerden esmeye devam edecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor