Malouda Trabzon'a gelmeden önce kiminle görüştü?

 Son olarak Chelsea forması giyen ve ardından bu sezonun başında Türkiye’nin yolunu tutarak bordo mavili ekibe katılan 33 yaşındaki futbolcu, yaptığı tercihten dolayı pişman olmadığını dile getirdi.Yeni maceranda işler nasıl gidiyor, beklediğini buldun mu

Malouda Trabzon'a gelmeden önce kiminle görüştü?

 Son olarak Chelsea forması giyen ve ardından bu sezonun başında Türkiye’nin yolunu tutarak bordo mavili ekibe katılan 33 yaşındaki futbolcu, yaptığı tercihten dolayı pişman olmadığını dile getirdi.

Yeni maceranda işler nasıl gidiyor, beklediğini buldun mu?

Çok mutluyum. Futbol oynayabiliyorum. Arkadaşlarımla iletişimim var, keyfim yerinde. Kendimi rahat hissediyorum ve şu an yalnızca sezona odaklanmış durumdayım. Şu an futbola başladığım gündekiyle aynı hedeflere sahibim. En üst seviyede oynamayı istiyorum. Trabzon olarak bu sezon Türkiye’deki büyük takımları sollamak istiyoruz. Umarım Şampiyonlar Ligi’ne katılacağız.

Türkiye ligi hakkındaki hislerin neler?

Sahada gerçekten iyi bir futbol var. Oyuncular ve taraftarlar arasındaki ilişki çok özel. Çok iyi maçlar yaşanıyor. Ligde çok kaliteli oyuncular var ve sürekli yenileri geliyor. Benim için yeni bir serüven ve oldukça heyecanlıyım.

Neden Türkiye’yi seçtin?

Geçen sezon sona erdikten sonra Drogba’yı ziyaret etmek için İstanbul’a gittim. Türkiye’de işlerin nasıl yürüdüğünü gözümle görmek istiyordum. Galatasaray’ın bir maçını izledim. Gördüklerim beni fazlasıyla tatmin etti. Kontratımla ilgili serbestlik kazanır kazanmaz hemen Trabzonspor ile görüşmeye başladım. Benimle herkesten çok onlar ilgilendi. Benim için önemli olan oynama süreleri bulmak ve düzenli forma giymekti. Tabi gideceğim kulübün geleceği yönelik projeleri olmasını da istiyordum.

Lyon’a dönmeyi hiç düşündün mü?

Lyon hala benim kulübüm. Hala onlara yakın olduğumu söyleyebilirim. Geriye dönmek ise gündemde olmadı ama her zaman onlara karşılıksız yardım etmeye hazırım. Onların bana hep yardımları oldu ben de onları her zaman desteklerim. Dediğim gibi hala güçlü bağlarım var. Chelsea için aynı şeyleri söyleyemem.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler