Malouda sahneye çıkıyor

 Florent Malouda, Bordo-Mavili formayla bu akşam ilk kez Avni Aker'e çıkacak. Cezalı olan Colman'ın yerine ise genç oyuncu Abdülkadir Özdemir oynayacak.Bordo-Mavili taraftarlar, Dinamo Minsk rövanşında Mustafa Akçay’ın nasıl bir kadroyla sahaya çıkacağını

Malouda sahneye çıkıyor

 Florent Malouda, Bordo-Mavili formayla bu akşam ilk kez Avni Aker'e çıkacak. Cezalı olan Colman'ın yerine ise genç oyuncu Abdülkadir Özdemir oynayacak.

Bordo-Mavili taraftarlar, Dinamo Minsk rövanşında Mustafa Akçay’ın nasıl bir kadroyla sahaya çıkacağını merakla bekliyor. Özellikle yeni transferler Aykut Demir ve Florent Malouda’nın oynayıp oynamayacağı en fazla merak edilen konu. Akçay, savunmada Giray’ın yanına kimi koyacağını uzun süre karar veremedi. İdmanlarda değişerek Mustafa Yumlu ve Aykut Demir’i as takımda görevlendirdi. Deneyimli çalıştırıcı, son antrenmanın ardından büyük oranda kararını verdi. Akçay, savunma kurgusunda değişiklik yapmayarak bu akşam da Mustafa-Giray ikilisine forma verecek.

Olcan sağ kanada

Belarus’taki maçın son dakikasında kırmızı kartla oyun dışında kalan Gustavo Colman’ın yerine ise Abdülkadir Özdemir forma giyecek. Onun yanında yine Aykut Akgün oynayacak. Taraftarların sahada görmek için sabırsızlandığı Florent Malouda’da ilk 11’de görev yapacak. İlk kez babalık sevinci yaşadığı için özel izin alarak ABD’ye giden ve birçok idmanı kaçıran Volkan Şen’in yokluğunda Olcan Adın sağ kanada geçecek, Fransız yıldız ise sol kanatta oynayacak.
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler