Malouda ne kadar ücret alacak?

Trabzonspor kulübü resmi inrente sitesinden Profesyonel futbolcu Florent Johan Malouda ile anlaşma sağladığını açıkladı. Profesyonel futbolcu Florent Johan Malouda ile 2 (iki) yıllık (2014-15 futbol sezonu sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır.  Anlaşmaya gö

Malouda ne kadar ücret alacak?
Trabzonspor kulübü resmi inrente sitesinden Profesyonel futbolcu Florent Johan Malouda ile anlaşma sağladığını açıkladı.
 
Profesyonel futbolcu Florent Johan Malouda ile 2 (iki) yıllık (2014-15 futbol sezonu sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır. 
 
Anlaşmaya göre futbolcuya,
 
2013-14 futbol sezonu için 2.500.000.-€ garanti ücret,
 
2014-15 futbol sezonu için 2.500.000.-€ garanti ücret ödenecektir.
 
 
Maoluda takım arkadaşlarıyla tanıştı
 
 
Maoluda takım arkadaşlarıyla tanıştı
 
Fransız oyuncu Florent Malouda, Trabzonspor kulübü ile imzaladığı sözleşme sonrası Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ni gezerek, diğer futbolcularla tanıştı.
 
Malouda daha sonra Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’yla birlikte akşam yemeği yedi. Yemekte transferin gerçekleşmesinde katkısı bulunan  Abdullah Cila da bulundu.
 
Ayrıca Trabzonspor'un yeni transferi Florent Malouda için Trabzonspor taraftarlarının da katılacağı imza töreni Derry City ile oynanacak rövanş maçından sonra yapılacak.
 
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor