Malouda ile Volkan barıştı

Beşiktaş maçında sert şekilde tartışan Malouda ile Volkan'ın arasındaki buzların eridiği öğrenildi. Kukesi maçının yıldızlarından Volkan ile Fransız oyuncu, Rizespor mücadelesinde birlikte sahada olacak. Trabzonspor adına Beşiktaş maçında akıllarda kalan

Malouda ile Volkan barıştı
Beşiktaş maçında sert şekilde tartışan Malouda ile Volkan'ın arasındaki buzların eridiği öğrenildi. Kukesi maçının yıldızlarından Volkan ile Fransız oyuncu, Rizespor mücadelesinde birlikte sahada olacak.
 
Trabzonspor adına Beşiktaş maçında akıllarda kalan en önemli olaylardan biri de Malouda ile Volkan Şen’in kapışmasıydı. İkilinin sert diyaloğu kavgaya dönüşmeden yatıştırılmış, bu futbolcuların durumu merak uyandırmıştı. Kapalı kapılar ardından gelen haberler buzların tamamen eridiği yönünde. İki oyuncunun araya giren yardımcı antrenörler ve takım arkadaşlarının da yardımıyla barıştığı, pozisyona dair tartışmanın ardından sıkıntının ortadan kalktığı öğrenildi. Kukesi deplasmanına götürülmeyen Malouda ile bu mücadelenin yıldızlarından biri olan Volkan Şen’in Çaykur Rizespor önünde tekrar ilk 11’de şans bulacağı da gelen haberler arasında.
 
Karar Bosingwa’nın
Durumu merak edilen bir başka isim ise Bosingwa. Orduspor ile oynanan özel maçta sakatlanan deneyimli futbolcunun hızlı iyileştiği vurgulandı. Ancak oynatılıp-oynatılmama konusunda son kararı yine kendisi verecek. Büyük bir aksilik olmazsa Bosingwa’nın Rizespor maçında savunmanın sağındaki bölgeye geçmesi bekleniyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor