Mali Fair Play toplantısı başladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından profesyonel kulüplere yönelik organize edilen "Kulüp Lisans ve Mali Fair-Play" toplantısı İstanbul'da başladı.Radisson Blu Conference & Airport Hotel'de düzenlenen toplantıya, Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig k

Mali Fair Play toplantısı başladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından profesyonel kulüplere yönelik organize edilen "Kulüp Lisans ve Mali Fair-Play" toplantısı İstanbul'da başladı.

Radisson Blu Conference & Airport Hotel'de düzenlenen toplantıya, Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig kulüplerinin müdürleri, mali işler, güvenlik ve stadyum sorumlularıyla TFF'nin ilgili birim çalışanları katıldı.

İki gün sürecek toplantının ilk gününde, kulüp lisans ve mali Fair-Play sistemi, kulüp lisans ve mali Fair-Play uygulaması, kulüp lisans sistemi ve mali Fair-Play'in önemi, Avrupa'da iyi uygulama örnekleri, kulüp lisans müdürlüğü çalışmaları ve sezon değerlendirmesi, mali kriterler ve ilgili evrakların tanzimi, sportif kriterler, altyapı kriterleri ve ilgili evrakların tanzimi, hukuki kriterler ve ilgili evrakların tanzimi konulu paneller düzenlenecek.

Organizasyona kulübümüz adına Futbol İdari İşler Direktörü Metin Kazancıoğlu, Futbol İdari İşler Müdürü Aysun Karahasan, Mali İşler Müdürü Coşkun Karaoğlu, Stadyum ve Tesisler Müdürü Alpaslan Özdemir ve Stadyum Güvenlik Sorumlusu Ömer Faruk Düzenli katılıyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor