Malatyasporlular ‘adalet için yürü’ diyorlar

Şike sürecinde Trabzonspor’un haksızlığa uğradığını ve 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor’un hakkı olduğunu dünyaya duyurmak için Malatya’dan Trabzon’a yürümeye başlayan Malatya nüfusuna kayıtlı 36 yaşındaki Yunus Metin, hazırlıklarını tamamladı. dün

Malatyasporlular ‘adalet için yürü’ diyorlar

Şike sürecinde Trabzonspor’un haksızlığa uğradığını ve 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor’un hakkı olduğunu dünyaya duyurmak için Malatya’dan Trabzon’a yürümeye başlayan Malatya nüfusuna kayıtlı 36 yaşındaki Yunus Metin, hazırlıklarını tamamladı. dün sabah 06.00 saatlerinde Malatya’dan yürüyüşe başladığını belirten Metin, “Birçok Malatyasporlu bana bu yolda destek veriyorlar. Bana destek olarak, ‘Sen temiz futbol ve adalet için yürüyorsun biz de arkandayız’ diyorlar” dedi.

Metin sözlerinin devamında şöyle konuştu: “Pazartesi sabah ‘Bismillah’ diyerek çıkmayı düşünüyorum. Bana Malatya’dan birçok kişi ulaştı. Malatyasporlular kendileri bana temiz futbol ve adalet için yürü diyorlar. Trabzon’dan maalesef beklediğimiz ilgiyi göremedim. Ancak, ben temiz futbol için yola çıkacağım. 3 Temmuz günü Trabzon’a denk getirip, girmeyi düşünüyorum. Ancak büyük olasılıkla ben gelmeden kupanın sahibi Trabzon olacak. Ben buna bütün kalbimle inanıyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor