Makedonya'da Trabzon sokağı!

Makedonya Cumhuriyeti'nde Trabzonsporluların yoğun olarak yaşadığı Yukarı Banisa Köyünde bir sokağa "Trabzon" adı verildi. Yukarı Banisa Köyü Muhtarı Abdulhadi Hüsein Trabzon'a gelerek Makedonya Cumhuriyeti Fahri Konsolosu Sırrı Eren'i ziyaret etti.Eren'i

Makedonya'da Trabzon sokağı!

Makedonya Cumhuriyeti'nde Trabzonsporluların yoğun olarak yaşadığı Yukarı Banisa Köyünde bir sokağa "Trabzon" adı verildi. 

Yukarı Banisa Köyü Muhtarı Abdulhadi Hüsein Trabzon'a gelerek Makedonya Cumhuriyeti Fahri Konsolosu Sırrı Eren'i ziyaret etti.

Eren'in Balkan Türklerine ilgisinden övgüyle söz eden Hüsein, Trabzonspor sevgisinin Türkiye sınırlarını aştığını ve Yukarı Banisa'daki Türklerin çoğunun Trabzonsporlu olduğundan bahsetti.

ONLAR TRABZONSPORLU

Trabzonsporlu olan Abdulhadi Hüsein'e teşekkür. Makedonya Cumhuriyeti Fahri Konsolosu Sırrı Eren de 2009 yılında Makedonya Fahri Konsolosluğunun ve Trabzonspor taraftarlarının birlikte yaptığı organizasyonla köye Trabzonspor malzemeleri yollandığını belirterek Makedonya'da bir sokağa Trabzon isminin verilmesinin küçük ama sembolik olarak çok büyük önemi olduğunu belirterek Abdulhadi Hüsein'e Trabzon'a geldiği için teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler