Mahkemeden Şikeci Emenike'ye Ret

 Nijeryalı golcü Emmanuel Emenike'nin şike davasında yargılanmasına devam edildi. Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci ile Emenike'nin avukatı Rezan Epözdemir arasında ilginç diyaloglar yaşandı.Futbolda şike davasının sanığı Spartak Moskovalı futbolcu Emmanuel E

Mahkemeden Şikeci Emenike'ye Ret

 Nijeryalı golcü Emmanuel Emenike'nin şike davasında yargılanmasına devam edildi. Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci ile Emenike'nin avukatı Rezan Epözdemir arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

Futbolda şike davasının sanığı Spartak Moskovalı futbolcu Emmanuel Emenike'nin, Fenerbahçe-Karabükspor maçında şike yapmak suçundan yargılanmasına devam edildi. İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya katılmayan Emmanuel Emenike'yi, avukatı Rezan Epözdemir temsil etti.

Duruşmada Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, "Bu duruşmada karar vermeyeceğiz. Çünkü müdahil taraflara savcının esas hakkındaki görüşünü göndereceğiz" dedi.

Mahkeme Başkanı Ekinci'nin, Epözdemir'e "Esas hakkındaki savunmanızı gelecek duruşma yaparsınız" demesi üzerine Avukat, "Yapmayın başkanım lütfen. Bu duruşmada savunmamızı yapalım. Emenike sorup duruyor 'Yaptın mı savunmayı?' diye" ifadelerini kullandı.

Mahkeme Başkanı ise "Vaktimiz yok. Bir dahaki sefere tam gün vereceğim. Akşama kadar konuş" dedi. Espözdemir de, "Şaka mı yapıyorsunuz başkanım?" diye konuştu.

Daha sonra Epözdemir kısa bir savunma yaparak, "Savcının mütalaası dosyadaki delillere uygun değildir" ifadelerini kullandı. Duruşma, savcının mütalaasının müdahil tarafa gönderilmesi ve Rezan Epözdemir'in savunmasını yapması için 25 Nisan'a ertelendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor