Madrid'den Rizespor'a transfer

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Çaykur Rizespor, Atletico Madrid'in B takım oyuncusu Cenk Güvenç ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, yaptığı yazılı açıklamada, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın isteği doğrultusunda trans

Madrid'den Rizespor'a transfer
Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Çaykur Rizespor, Atletico Madrid'in B takım oyuncusu Cenk Güvenç ile 2 yıllık anlaşma sağladı.
 
Kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, yaptığı yazılı açıklamada, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Transfer çalışmaları kapsamında Türkiye Genç Milli Takımı'nda da görev yapan Atletico Madrid B takım oyuncusu Cenk Güvenç ile her konuda anlaşılmış ve kendisi ile iki yıllık anlaşma sağlanmıştır'' ifadesini kullandı.
 
Ferah, futbolcu ile imza töreninin yarın Rize'de yapılacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler