Maçtan Notlar

 Spor Toto Süper Lig'de sahasında Trabzonspor'u konuk eden Orduspor'un taraftarları karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi.  19 Eylül Stadı, sezon başından bu yana en coşkulu ve kalabalık taraftar topluluğuna ev sahipliği yaptı. 15 lira ile 100 lira arasında sa

Maçtan Notlar

 

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Trabzonspor'u konuk eden Orduspor'un taraftarları karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi. 
 
19 Eylül Stadı, sezon başından bu yana en coşkulu ve kalabalık taraftar topluluğuna ev sahipliği yaptı. 15 lira ile 100 lira arasında satışa sunulan biletlerin tamamını maç günü tüketen mor-beyazlı taraftarlar, stadı tıklım tıklım doldurdu. 
 
Yaklaşık 13 bin dolayında Orduspor taraftarı tribünde yer alırken bin 500 kişilik bordo-mavili taraftar grubu da Ordu deplasmanında takımını yalnız bırakmadı. 
 
-Trabzonspor'da Emre sürprizi- 
 
Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, sezon başında PTT 1. Lig ekiplerinden Bucaspor'dan kadroya dahil edilen genç golcü Emre Güral'a sürpriz bir şekilde ilk 11'de görev verdi. 
 
Hazırlık maçlarında attığı gollerle dikkati çeken, Bursaspor ve geçen haftaki Akhisar Belediyespor maçlarında sonradan oyuna giren Emre, bordo-mavili takım formasıyla ilk kez ligde ilk 11'de bir maça çıktı. 
 
Genç oyuncu, forvette Halil Altıntop'un yerine sahaya çıkarken, Avusturyalı Janko ile birlikte ileri ikilide gol aradı. 
 
-Trabzonspor'da önemli eksiklikler- 
 
Trabzonspor'da arka adalesinde sakatlığı bulunan Adrian ile milli takım kampına gittikten sonra ailevi nedenlerle kendisine izin verilen Zokora maç kadrosunda yer almadı. 
 
Teknik direktör Güneş, son iki haftada attığı 3 golle bordo-mavili takımın en golcü oyuncusu olan Adrian'ın yerine Soner'e forma verdi. Zokora'nın yerine de Sapara görev yaptı. 
 
Savunmada geçen hafta kart cezası nedeniyle Akhisar Belediyespor maçında forma giyemeyen Bamba tekrar formasına kavuşurken Mustafa Yumlu kadroda yer almadı. 
 
-Orduspor'da 3 eksik- 
 
Orduspor'da ise sakatlıkları nedeniyle 3 oyuncu takımdaki yerini alamadı. 
 
Mor-beyazlı ekipte David Barral, Onur Tuncer ve Selçuk Şahin, 18 kişilik maç kadrosuna dahil olamadı. 
 
-Yoğun güvenlik önlemi- 
 
Maç öncesi Ordu Emniyet Müdürlüğü'nce şehirde ve stat çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı. 
 
Stat çevresi ve içerisinde 500'ü polis, 500'ü de özel güvenlik görevlisi olmak üzere toplam bin personel görev yaptı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler